Wi-Fi Hotspot

Ако искате да ни напсувате, ако смятате че нещо трябва да се промени, ако нещо не ви харесва.
koko
КОЛЕГА
Мнения: 245
Регистриран: пет юни 03, 2005 4:56 pm
Местоположение: гр. София, кв. Банишора
Контакти:

Wi-Fi Hotspot

Мнение от koko » нед мар 26, 2006 6:59 pm

От вчера има свободна Hotspot точка в автосервиза на Картроник на ул. Алдомировска 4.

В момента все още е в процес на тестове.

Малко повече информация:

Wi-Fi технологията:
През последните 2 години, Wi-Fi (позната още като “802.11а”, “802.11в” и “802.11g”) стана стандарт за безжичен LAN (WLAN).
Развитието на Wi-Fi мрежите в последни дни доведе до драстично падане на цените на устройствата и до възможността да се предоставя много бързо и лесно качествен безжичен Интернет достъп на скорост по-висока от всяка друга технология.
Подобна мрежа е 300 пъти по бърза от връзката с модем и 5 пъти от новата технология “3G”, която ще осигуряват в бъдеще GSM операторите.
Като резултат от масовото въвеждане на безжичните мрежи се появиха множество частни Wi-Fi мрежи в офиси и домове. Подобни мрежи започнаха да се изграждат и на публични места като кафе-ресторанти, конферентни зали, летища и хотели наречени на английски “hot spots”.
Най-важното е, че Wi-Fi публичния достъп вече е налице. Всеки един портативен компютър или PDA ще бъде произвеждан с вграден безжичен адаптер (Wi-Fi), който позволява на потребителя да се включва в Интернет навсякъде и по всяко време, където има изградена безжична мрежа.
Използва се безжичния стандарт Wi-Fi 802.11х на свободната от лицез честота 2.4GHz, който осигурява скорости до 50 Mbit и сигурност на предаваните данни чрез WAP.
GSM: 089 99 33 107

www.cartronic.pro