Страница 1 от 1

Търся да купя Kess и Ktag

Публикувано: чет дек 21, 2017 10:24 pm
от nik7dob
Колеги, откъде в бг да си закупя надеждно работещо кес и ктаг последните работещи версии. Питам защото отдавна не съм следил пазара и не знам кой сега предлага добро или да поръчвам и чакам от китаеца....?
Поздрави и весели празници

Re: Търся да купя Kess и Ktag

Публикувано: чет дек 21, 2017 10:27 pm
от ivanovbg
От Драго от Трявна.
Звънни да ти дам телефона му.

Re: Търся да купя Kess и Ktag

Публикувано: вт дек 26, 2017 9:33 pm
от nik7dob
Видях го в OLX за 850, при 120 долара по китайските сайтове...? Наистина предпочитам да си купувам неща от тукашни предлагащи, хем ще стимулирам икономиката ни, но това е 4 кратна разлика Краси. Предполагам Драго предлага пълна гаранция и съпорт, ако е така плащам му го, няма грижи....

Re: Търся да купя Kess и Ktag

Публикувано: вт дек 26, 2017 10:29 pm
от ivanovbg
Ако говорим за едни и същи. Имаш лично.

Re: Търся да купя Kess и Ktag

Публикувано: вт яну 09, 2018 8:24 am
от nik7dob
И така - купих го, взех го от Драго от Трявна, както ме посъветва Краси. Доволен съм много - работи, БЕЗ НЕРВИ като китайските уреди, където се чудиш как подяволите да го инсталираш, подкараш и ползваш. Драгомир се оказа доста отзивчив и помогна със всичко при инсталацията. Дори даде някои бонусчета като софтуер, но няма да разкривам какво и що, нека той да казва ако желае. Китайските версии не са с читав работещ фърмуер и дават бъгове, този е пълен клонинг на оригинала, каквото прави оригинала, това и този уред. Препоръчвам!

Re: Търся да купя Kess и Ktag

Публикувано: ср яну 10, 2018 8:15 am
от steich
В един уред какъвто и да е той ... оригинален или не, най-важното е надеждната му работа и съпорта + ъпдейти. Надеждността в случая зависи от прецизността на изработка на хардуера и съответния фърмуер/софтуер който реално е кракнат ... за съпорт поне официален нямаш. Донякъде имаш такъв от колегата продавач, но той е по-друг ... може да помогне с това онова ако е запознат ... в някой случаи е добре да имаш точно определена информация, ъпдейти и т.н. от производителя ... но за тези пари толкоз. Може ли да споделиш Кеса с кой фърмуер / софтуер е, какви протоколи са активирани и имат ли брояч/каунтер ? Читави такива които аз намирам са на двойна цена ... около 800 евро за Кесс комплект примерно.

Re: Търся да купя Kess и Ktag

Публикувано: ср яну 10, 2018 10:36 am
от sinigera
За информация за KESS 5.017 FW EU -KTAG 7.020 FW EU (FULL UNLIMITED) телефона ми е 0898484308-Драго