Здпавейте  колеги !Нещо  му  стана  на  тестера   и  спря  да  чете   май  кан  линията.Разглобих  го  но  не  видях  нищо  подозрително  и  той  тръгна  уж.След   това  пак  спря  и  пак  тръгна  и  сега  май  умря  окончателно.В  момента  имам  едно  кади  което  преди  го  четох  но  сега  чете  само   мотора  нищо  друго  а  мотора    пише  че е  по  К  линия.Мислех  че е  убокса    и  дадох  всички  кабели  на  късо  да  прескочат  електрониката  и   мислех  че  се е  оправило  но  се  оказа  че  е  в  самия  КТС.Понеже  линиите  са  две  ще  опитам  да  тествам  коя  не  работи  ама  незнам  дали  изходящия  сигнал  върви  и  по  двете  понеже  ако е  някой  тефектен  елемент   невярвам  и  двете  линии  едновременно  да  са  се  прецакали .
     Някой  да е  имал  подобен  проблем?

KTS 520 CAN
Re: KTS 520 CAN
Кан  линията  била  прекъсната  в  един  преходен  кабел  от  Дитекс      това    добре  обаче  сега  пък  спря   убокса  даже и  двигателя  не  чете .С  обикновен  кабел  чете  всичко  с  убокса  нищо  а  онзи  ден  четеше.Май  ще  трябва  нова  техника  

Хахаха!Да  ти  кажа  и  мен  ми  къса  нервите  ама  когато  работи  -  работи.Иначе  си  побърквам  котж  почне  -  неподходящ  кабел :  подайте  външно  напрежение   и  дзруги  глупости   ама  той   е  направен  за  тъпаци -  да  не  мислят  ада  изпълняват  само.

Ти  с  какво   работиш? Аз  май  ще  купувам нещо  ново и  се  чудя  между  Аутокома  и  Лънча   кое  да  избера   но  от  КТС   за  сега  няма  да  се  отказвам.Утре  един  колега  е  на  Панаира  и  ако  има  хубава  цена  ще  купя  още  един  ама  и  за  това  имам  колебания  понеже  има  два   от  старите  като  моя  с  убокс  и  са  по-  евтини .

Ми сигурно защото е скъп...
Моят (570) го имам от 2006-та година (6500 лева (6100 с "отстъпката") - от АутоПлюс). 2008 смених OBD кабела, гаранционно, купих си и резервен - 160 лева (по-скъп е от цял един Аутоком, ако се сещаш)...
От тогава не съм имал проблем с него.
TuningMaster 
0887 704 900

0887 704 900
Ако още го държиш,значи не е скъп!
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш!
0887 91 78 79

0887 91 78 79