Предложение за добрата идея

Създаване на връзка между отделните сервизи и потребители, занимаващи се с автомобили.

Да направим ли раздел с ограничен достъп?

Анкетата свършва на Съб Мар 02, 2013 9:27 am

Да
19
58%
Не
14
42%
 
Общо гласове: 33

zoro1
КОЛЕГА
Мнения: 262
Регистриран на: Нед Юни 02, 2013 10:48 am
Местоположение: Видин/София
Обратна връзка:

Re: Предложение за добрата идея

Мнение от zoro1 »

Съгласен съм ,че трябва да се специализира,но все пак това е форум-основната идея е за обмен на информация.Не можем да се сравняваме с руските и англоезичните сайтове,в Хаоса има по 600 поста само в Гаража за 8 часа ,на Патриан форума затвориха регистрацията заради враждата му с МЧЧ форума,но и във трита форума има свободен достъп за членове -и даунлоад и ъплоуд.Разбирам че секцията за ъплоуд не може да се стартира поради финансови причини ,но пак казвам -това е по добре .Ако не всички то поне мнозина от вас/надявам се -все пак искаме да е професионален форум/знаят съдбата на гараж форума -смея да твърдя вторив по големина форум за автотехнологии след Хаоса,го затвориха заради споделяне на решение за хентрито на мерцедес ако не се лъжа,Хаос реагираха светкачно и премахнаха няколко започнати теми и забраниха постове на темата.Във всички тях има ограничение на размера на файловете ,който може да качи даден потребител и то сумарно.И затова се качва текстови файл с линк вътре.
Занимавам се с електроника повече от 20 години ,започнах с германиеви транзистори и лампи ,ако ги нямаше форумите и интернет нямаше да се занимавам с контролери и писане на програми за тях.
Има и още нещо.Нека се учат ,нека питат ,не есъщото като да си го правил и да знаеш точно как!Не че не се зачудвам вече изкуфях съвсем вече.. :? за някой лесни неща.Има и друго когато сгреши два три пъти и прецак аелектроника за 2-3 хилки ,тогава или ще се откаже или ще стане майстор !
Пък и като ти дойде някой в сервиза и почне да ти обяснява как чел в еди кой си форум какво му е на колата -на такъв му взимаш двойно или го гониш да си прави колата във форума.
А като си прецака с комшията ЕЦУ-то от ръчкане -е тогава му се взима малко повече като "лихва"
Ако предложението се приеме от админите и собствениците ,ще платя защото ще ми бъде интересно накъде ще се развие форума,но ми се струва ,че ще залезе.
Само за сравнение линукс има над 100 дистра и не знам колко весии .Стартирах с RED HAT 7.2 ,сега гледам Федората е версия 19 за някакви си 10 години,ако не и по малко.
И едно предложение,да се направи подфорум с платени услуги :примерно имо офф,или дпф ,или тунинг.
Купувача купува чрез форума файла и продавача се задължава да внесе по сметка на форума някакви пари като процент или твърда сума...
Пък после само админите да се съберат на по бира и да не се обадят... :evil: :evil: :evil:
Малките нации се държат като проститутки,а големите като гангстери...

Публикувай отговор