Daihatsu Charade-Висок разход на гориво.
-
Daihatsu Charade-Висок разход на гориво.
Здравеите колеги.Имам следния проблем с двоинО по висок разход на гориво на моето Даихатсу Шарад 91 година,пълен инжекцион.Правих му основен ремонт сменил съм всичко по него много лев съм налял и накрая мина 2000 км и започна да гори двоино,от 5 на 100,на 10 11 на 100 км.Ходил съм на диагностика не можели да ги закачат нямало букса провериха туи онуи ОК ама НЕ Е ОК.СМЕНИЛ СЪМ -ремъци,ролка,съединител-комплект EXEDY,дистрибуторна капачка,кабели,свещи,филтри,масло двигател,масло скоростна кутия,семеринги всички,лагери биелни основни,гарнитури всички,бутала нови,сегменти нови,лагери на балансиращ вал,клапани изпускателни и смукателни нови,ламбда сонда-Шлаифовете по главата, блока ,пасване на клапани и всички други подобни са правени в СЛИВЕН от ужж наи добрите.ВСИЧКИ ЧАСТИ СА ОРИГИНАЛНИ от Япония сме ги поръчвали.Съмнявам се в бензиновата помпа да не прави налягане добро и от там да не впръсква добре или клапана които е горе при дузите, но незнам колко бара трябва да ми дава. В аутодата дават 0.3,0.4 бара на помпата, а на системата ще е повече, но как да направя гимнастиката.А и от време на време започва да прекъсва както си карам в града спра на светофара и започва трат трат трат,после се оправа.Много ще съм благодарен на всеки които ми даде съвет вече почти блокирвам.МЕРСИ
Re: Daihatsu Charade-Висок разход на гориво.
Това е форум за колеги занимаващи се с автомобили .
regards
regards