Колеги ,има повече от 2 год,такава кола не сьм пипал и днес се затрудних.
Колата е БМВ е34 м20 б20
Сменях гарнитура на главата ,паснах клапани гумички ,шлаифче едно друго и така.Проблема беше в изгорялата гарнитура.
Палнах я колцата ама мени леко оборотите на празния ход.Това и на бензи и на гас.Кабели свещи ,капачка са нови.Дебитомер и лан сонда с добри показатели.
Иначе си пали и си вьрви сьвсем нормално,НО нашия човек вика че ,никога колата не е меняла празния ход.
Проверих всичко де е под колектора ,навред е с нови гарнитури и силикони както трябва.
Видях че бензиновия регулатор и тои нов,Побазиках му ТПС-а кьм ту дросела ,но вече свьрших всички идеи.
Стьпков мотор да е ? Нещо дали би се сетил някои ,че поодьртяха тея кошове
М20Б20
Re: М20Б20
Пробвай с почистване на стъпковото моторче, често се отразява добре. Ако няма промяна, пробвай с друго. Ако си сигурен, че не дърпа въздух от някъде в него е причината.
На там се насочвам ,утре ще го почистя по добре.BaHka wrote:Пробвай с почистване на стъпковото моторче, често се отразява добре. Ако няма промяна, пробвай с друго. Ако си сигурен, че не дърпа въздух от някъде в него е причината.
Бензина е за измиване на дизелови части.
И днес нищо не успях да свьрша ,вьпреки че отделих повече от достатьчно време.
Проверих за паразитен вьздух,стьпков мотор,отново кабели ,капачки палци и свещи.Ефект нулев.
Отказах се и пратих клиента да врви другаде.
Яд ме е че мотора е прост като карантия сбрах го дето е вика с вьрзани очи ,за някви си часове и накрая да загубя ден и половина за клатене на 40 оборота ,които почти не се усещат ,но клиента ми наду главата ,сякаш коша се е запалил.
Темата за ключ
Проверих за паразитен вьздух,стьпков мотор,отново кабели ,капачки палци и свещи.Ефект нулев.
Отказах се и пратих клиента да врви другаде.
Яд ме е че мотора е прост като карантия сбрах го дето е вика с вьрзани очи ,за някви си часове и накрая да загубя ден и половина за клатене на 40 оборота ,които почти не се усещат ,но клиента ми наду главата ,сякаш коша се е запалил.
Темата за ключ
Бензина е за измиване на дизелови части.