проблем с мерцедес моля за помощ

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
KLESHTITE
КОЛЕГА

Re: проблем с мерцедес моля за помощ

Post by KLESHTITE »

като светне ЕПЦ кряка ли или пуши
прост човек и силен вятър нищо не ги спира
plamentodorov

Post by plamentodorov »

Проблема е намерен и решен. Благодаря на колегите които наистина се опитаха да помогнат и по точно на колегата bobolin4o нищо, че проблема не беше там където ме накара да проверя, но все пак е нещо и беше подсказване за търсене на друго место.
А на смеха на хората тук аз мога много повече да се посмея.
Аз се занимавам с ремонт на дизелови горивни помпи двадесет години и винаги има какво ново да се научи при всеки един автомобил.
galin
КОЛЕГА

Post by galin »

Еми няма ли да споделиш къде е излязъл проблема...да може и на някой друг колега да му се помогне ако има нужда!
plamentodorov

Post by plamentodorov »

galin wrote:Еми няма ли да споделиш къде е излязъл проблема...да може и на някой друг колега да му се помогне ако има нужда!
За този проблем питах по всички форуми не само в БГ.
Най вече питанията ми бяха към Руснаците,Англичаните и Германците.
Отговорите които ми дадоха бяха, че и при тях го имат тоя проблем и не могат да го решат.
Отделно питах и DELPHI които не можаха да ми отговорят на въпроса но евентуално ако съм бил закупил техния стенд за 164000 паунда той щял да ми помогне найййййй вероятно, за което аз мнооооого се съмнявам.
Ако колега има тоя проблем и аз мога да давам акъл като консултант.
какво е консултант??????????
Човек който идва не когато трябва и ти казва неща които вече знаеш и на всичкото отгоре ти взема много пари.
galin
КОЛЕГА

Post by galin »

Не се заяждам ама от твоите думи разбрах че ако колега има същия проблем, ще отидеш ще му вземеш много пари и няма да му помогнеш изобщо....После що се чуди че колегите скочиха срещу тебе и чакай друг път като имаш проблем и го споделиш някой да ти помогне!
presko79
КОЛЕГА

Post by presko79 »

В краина сметка ,ще има ли яснота по проблема.При мен има същия клозет ,държисе по същия начин ,но записва грешка Р1222.
Бензина е за измиване на дизелови части.
alex07
КОЛЕГА

Post by alex07 »

plamentodorov wrote:
galin wrote:Еми няма ли да споделиш къде е излязъл проблема...да може и на някой друг колега да му се помогне ако има нужда!
За този проблем питах по всички форуми не само в БГ.
Най вече питанията ми бяха към Руснаците,Англичаните и Германците.
Отговорите които ми дадоха бяха, че и при тях го имат тоя проблем и не могат да го решат.
Отделно питах и DELPHI които не можаха да ми отговорят на въпроса но евентуално ако съм бил закупил техния стенд за 164000 паунда той щял да ми помогне найййййй вероятно, за което аз мнооооого се съмнявам.
Ако колега има тоя проблем и аз мога да давам акъл като консултант.
какво е консултант??????????
Човек който идва не когато трябва и ти казва неща които вече знаеш и на всичкото отгоре ти взема много пари.
ЕЙ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА БОБО ТЕ Е НАСОЧИЛ А ТИ НЕ СПОДЕЛЯШ КАКВО Е СТАНАЛО БРААААВВВОООООООООО
presko79
КОЛЕГА

Post by presko79 »

plamentodorov wrote::shock:
То с пулене не става .Като ще се помага ,ще се помага.Които се прави на Изаура и си цака колегите с топла бира ,няма място в тоя форум.
Бензина е за измиване на дизелови части.
Post Reply