SSD проблем

Ако сте го закъсали с домашния комютър, тук е мястото.
Post Reply
Markony
КОЛЕГА

SSD проблем

Post by Markony »

Все някой се е борил.Диска е OCZ Vertex 3.Системен ми е и се съмнявам ,че от време на време забива.Ще го рекламирам,но имам много важна информация.В сервиза споменаха нещо за фирмуер.Питането ми е като се сменя фирмуера има ли някаква опасност за програмите.Има ли някаква безопасна диагностика на ССД диск?В лаптоп Dell XPS 702 3D e монтиран ако има значение.
bobolin4o
КОЛЕГА

Re: SSD проблем

Post by bobolin4o »

Веднага си направи копие на диска, да не съжаляваш...
TuningMaster Image
0887 704 900
Markony
КОЛЕГА

Post by Markony »

СМених го гаранционно и проблема се оправи.Май доста къс живот имат ССД-тата.ДАже нямаха моя модел и ми дадоха новия :lol:
emzo
КОЛЕГА

Post by emzo »

OCZ твърдят, че инфото се запазва.
Онзи ден ъпдейтвах фирмуера ама проблема си остана и го смених за друга марка.
militen

Post by militen »

Имаш основание да се притесняваш – OCZ Vertex 3 си е капризен модел. Смяната на фърмуера понякога може да доведе до загуба на данни, особено ако нещо се обърка по време на процеса. Препоръчвам ти първо да направиш пълен бекъп. За диагностика – пробвай с CrystalDiskInfo или SSDLife, дават добър общ преглед. Също както с тези дискове, и във финансовия свят дългосрочната стратегия е ключова – криптовалутите тепърва ще се утвърждават и влизането сега може да донесе сериозни дивиденти: https://admiralmarkets.com/bg/education ... i-v-svieta.
Post Reply