SSD проблем
SSD проблем
Все някой се е борил.Диска е OCZ Vertex 3.Системен ми е и се съмнявам ,че от време на време забива.Ще го рекламирам,но имам много важна информация.В сервиза споменаха нещо за фирмуер.Питането ми е като се сменя фирмуера има ли някаква опасност за програмите.Има ли някаква безопасна диагностика на ССД диск?В лаптоп Dell XPS 702 3D e монтиран ако има значение.
Re: SSD проблем
СМених го гаранционно и проблема се оправи.Май доста къс живот имат ССД-тата.ДАже нямаха моя модел и ми дадоха новия 

OCZ твърдят, че инфото се запазва.
Онзи ден ъпдейтвах фирмуера ама проблема си остана и го смених за друга марка.
Онзи ден ъпдейтвах фирмуера ама проблема си остана и го смених за друга марка.
Имаш основание да се притесняваш – OCZ Vertex 3 си е капризен модел. Смяната на фърмуера понякога може да доведе до загуба на данни, особено ако нещо се обърка по време на процеса. Препоръчвам ти първо да направиш пълен бекъп. За диагностика – пробвай с CrystalDiskInfo или SSDLife, дават добър общ преглед. Също както с тези дискове, и във финансовия свят дългосрочната стратегия е ключова – криптовалутите тепърва ще се утвърждават и влизането сега може да донесе сериозни дивиденти: https://admiralmarkets.com/bg/education ... i-v-svieta.