А всеки има нужда понякога от помощ.

Защо не извадихте помпата от резервоара за оглед от любопитство , може и цетката да е задръстенаpresko79 wrote:Благодаря на всички включили се в темата.Вероятно проблема е в помпата за ниско в резервоара,но колата просто не иска да повтори проблема.Ще я издам така ,клиента ще каже ако има нещо.
Идеа-та е само с един мотор 100коня мултиджет със Бош горивна уредба .То друг няма и затова не съм уточнил.
Koлегите който така лекичко се подбъзикват,да не забравят ,че не всички са 100% професионалисти,и като такива имаме нужда от време на време от помощ.
Поздрави.
Каква е разликата между сервиз и обикновен гараж за да бъдеш професионалист. Виждал съм доста претупани и мошенически дейности извършени от оторизирани сервизиivanovbg wrote:Не разбрах - не работиш ли в сервиз за коли? Всички които работят в сервиз са 100% професионалисти, но професионалистите се делят на майстори и чираци![]()
![]()
Не не, работя в собствен (малък ) автоцентър ,казва се Валстар 08 ,от около 15 год .Гаражите бяха преди доста време но като повечето от вас съм почнал от там.ivanovbg wrote:Не разбрах - не работиш ли в сервиз за коли? Всички които работят в сервиз са 100% професионалисти, но професионалистите се делят на майстори и чираци![]()
![]()
Прав си , а какво е гараж с едноличен търговец работи сам плаща данъци и издава касови бележки, има постоянни редовни клиенти . Относно подбиването на цени това се случва и между сервизитеTodio wrote:Разликата е ОГРОМНА - сервиза плаща данъци и през ден го тормозят разни чантаджии, а гаражите са в сивия сектор и подбиват цените. В сервиза след като дадеш касова бележка и нещо не е наред, може да ти се стъжни живота, а в гаража няма последствия - единствения коментар е "те толкова могат"!
Не разбрах упрекваш ли ме нещо или ме подкрепяш...rudoni wrote:Бобо, когато човек упражнява определена професия е 100% професионалист! Но какво знае и какво умее от тази професия е друго! Професионалиста непрекъснато се учи ,експериментира , споделя и търси опит и т.н. ,и именно по това се различаваме от другите!Профито не е егоист и саможивец ,а широко скроен и отворен ,защото той знае своите възможности над другите, които те нямат!
Това ясно.Ама bobolin4о май някакъв друг смисъл беше вложил.ivanovbg wrote:Професионалист значи че това ти е професията с която си изкарваш хляба, а не да си приработваш нещо. Примерно професионално месар пък след работа да прави коли или да монтира газови.