multicar wrote:пример ти давам с ситроен .влиза в BSI модул и може да променяш конфигурации както примерно с лексията . в рената ,фиатите,пежата ,опели,чете всичко.просто ако си купувате аутоком внимаваите да не е орязан както беше моя в началото,защото неможеше да чете някои,но сега е супер уред за работа.
за тези пари е уникален уред! но не е по добър от боша:) а точно това сравнене с лксиата е доста неуместно да обучава ключове но до там......
аз сега поръчах един аутоком 2012. 2 от братският китайски народ, шегувам се китайците са големи изчадия дано да не ме наредят с някакъв брахтясал аутоком.. че ще трябва да пия студена водица за 289 лева
хаххахаахахахаахахах СЕГА ВИДЯХ мухухухаухахуах лепенките ти си ги лепиш ти, кажи само какво искаш да пише няма проблем "разговор между магазинер и крупен вносител на масла"
Като пристигне, ако пристигне ще пиша мнение..
Диагностичното оборудване е инструмент, както пияното е инструмент...
Всеки идиот може да си купи инструмента, но само талантливите могат да се научат да свирят на него.
traqnsavov wrote:аз сега поръчах един аутоком 2012. 2 от братският китайски народ, шегувам се китайците са големи изчадия дано да не ме наредят с някакъв брахтясал аутоком.. че ще трябва да пия студена водица за 289 лева
хаххахаахахахаахахах СЕГА ВИДЯХ мухухухаухахуах лепенките ти си ги лепиш ти, кажи само какво искаш да пише няма проблем "разговор между магазинер и крупен вносител на масла"
Всеки идиот може да си купи инструмента, но само талантливите могат да се научат да свирят на него.
Китайците го пратиха без софтуер шибани жълтурковци да ги еба, сега ми пуши главата бесен съм дано да пукне един китаец че поне да ми олекне малко... .......
traqnsavov wrote:Китайците го пратиха без софтуер шибани жълтурковци да ги еба, сега ми пуши главата бесен съм дано да пукне един китаец че поне да ми олекне малко... .......
ти за 100 кинта инфаркт ШЪ си докараш
ако беше със софтуер пък щеше да ревеш че не работи
дойде сега ще търся човек да го активира... защото активацията не влиза в поръчката..
Тръгна адаптера с голям зор и благодарение на колега от форума....
аз ми писах на цун-кай-хуй че няма активация, той каза аз се казвам ЦУН КАЙ ХУЙ
Колега , работи ! Поне при мен .Писал съм вече.И за V/S40 също работи !Само да знаеш къде да се боднеш.За V/S e на 11 пин ,а не на 7!За това се прави иглов адаптор,или си купуваш кутията на Бош .