Тема за оплакване.Ма щот аз съм си тъп

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
Post Reply
presko79
КОЛЕГА

Тема за оплакване.Ма щот аз съм си тъп

Post by presko79 »

Колеги става въпрос за този сервиз http://avtorespect.h...avtoserviz.html
Намира се в кв.Илиенци ,бул Рожен 80.
Случая е следния .В Тунинг форума,виждам преди няколко дни обява ,че освен ремонт на автоматични скоростни кутии,изкупуват такива.Вдигам телефона и говоря с собственик ли шеф ли ,че предлагам за продажба 3 бр атоматни скорости ,две с повреди и една напълно изправна.Човека се казва Явор ,същия предложи цена 6-700 лв.Викам ОК колега,ще ги пратя по Еконт,като транспорта се разбрахме да е за моя сметка.
Но цена на куриерската услуга не ми хареса ,споделих с него и се разбрахме ,днес да тръгна от Габрово и да откарам кутиите в София.
Пристигам след лутаници около 9,00ч. намирам АВТОМИВКА ,не сервиз.Чукнах на Явора по тела ,и тои каза еисега идвам.Хубаво ама това еисега стана 3 часа.Единия от работниците там ,казва,,шефчето рече оставяи кутиите за оглед и си вьрви,,.След този разговор телефона на шефчето незнаино защо се изключи.
След като почаках още малко и изтърпях хиленето на проидохите които дали са монтьори или миячи ,запалих и си тръгнах за Габрово.
След 2-3 часа телефончето на Явор се включи и при опит да получа обяснение защо АДЖЕБА тоя ме разкарва като преял кон на 500 километра ,само ми се затваря телефона.
Равносметката загубен 1 работен ден и 100 лв транспортни разходи.
Как да се прави бизнес с такива хора,като не сьм тръгнал на сляпо а след поне 6-7 тел обаждания и уговорки в които всичко беше точно.
Правете извод и мислете дали бихте се доверили на тоя сервиз ли е мивка ли е ,така и не разбрах

Ако темата не е за тук ,да се премести
Бензина е за измиване на дизелови части.
rockton
КОЛЕГА

Re: Тема за оплакване.Ма щот аз съм си тъп

Post by rockton »

Тук http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=181488 , също са писали "добри" думи за тях! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
bobolin4o
КОЛЕГА

Post by bobolin4o »

Кефят ме софиянците!!!
Е, не всички но повечето...
На базата на това, че имат на разположение 1 милион потенциални клиенти, си позволяват всякакви волности. Това в ПРОВИНЦИЯТА няма как да стане, защото много скоро никой няма да те потърси...
TuningMaster Image
0887 704 900
nik7dob
КОЛЕГА

Post by nik7dob »

В София всеки има "1 милион потенциални клиенти" и че ще излъжеш 100 от тях остналите няма как да разберат,своеволята са позволени.В по-малкия град обаче има десетина сервиза и всеки ги знае,затова се получава така.Но не бива да разделяте на "софиянци" и провинциалисти.Просто както в село има некачествени хора,така и в големия град,просто трябва да се пазим от такива.
Post Reply