Launch X431 iDiag
Launch X431 iDiag
Някой виждал ли е това нещо работещо до колкото разбрах е направено за АЙ сиктир устройства /айфон/ ,че днеска ме питаха едно такова как да го подкарат на айфон съответно ,ги пратих да питат разработчика че и аз не знам как се подкарват такива нисколетящи диагностични уреди. Бай баро щом взе да си купува такива неща да си гледа джипа направо ужас колко са скъсани вече.
"Теория" е, когато всичко е ясно, но нищо не работи. "Практика" е, когато всичко работи, но не е ясно защо..Гризането на дърво е полезно за размърдване на мозъка
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
Re: Launch X431 iDiag
Аз имам такова, но за андроид. Много е добро. Иначе се подкарва като си го платиш
Дитекс и те продават подобно http://www.obd2-bg.com/X431/
Дитекс и те продават подобно http://www.obd2-bg.com/X431/
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
-Попитай Краси - ivanovbg.auto215 написа:Някой виждал ли е това нещо работещо до колкото разбрах е направено за АЙ сиктир устройства /айфон/ ,че днеска ме питаха едно такова как да го подкарат на айфон съответно ,ги пратих да питат разработчика че и аз не знам как се подкарват такива нисколетящи диагностични уреди. Бай баро щом взе да си купува такива неща да си гледа джипа направо ужас колко са скъсани вече.
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
Тази играчка е супер.Чете чудесно и старите японски , но трябва да си купиш букси.
Малко и слаба с дезеловите рена.
Поздрави.
Малко и слаба с дезеловите рена.
Поздрави.
Launch X431 pro3 това го разцъквам от 3 месеца , от колегата t****v съм го взел,работи на около 50% от обещаното в сайта на лаунч дали е от конфигурацията нямам представа версия 06,2016 се води.Има завидни умения за автомобили след 2008г азия корея,с старите японски корейски бангий при които са необходими нестандартните букси хич го няма съпоставям го с кармаскан,европа му е много тегаво за някои автомобили от френската част че и при немците са посрани нещата.Ако имате наблюдения върху работата с този продукт пишете тук да го обсъдим
"Теория" е, когато всичко е ясно, но нищо не работи. "Практика" е, когато всичко работи, но не е ясно защо..Гризането на дърво е полезно за размърдване на мозъка
-Имам колега който си продаде Кармана, и взе Лънча и след два три месеца съжали че се е разделил с карманскана.
-Добре че ти не си се разделил с него, и имаш база за сравнение. Нямам Лънч, просто ъпвам кармана редовно когато излезе ъпдейт.
-Добре че ти не си се разделил с него, и имаш база за сравнение. Нямам Лънч, просто ъпвам кармана редовно когато излезе ъпдейт.
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
Сравнявате кибритена кутийка с трикрилен гардероб. А и се иска опит с него. Все пак зависи и коя версия е и как е отключено. Защо мислите го спират от производството? Надскочили са се китайците.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Двата уреда взаимно се допълват това са ми наблюденията, кармана сдава багажа при по новите след 2009-10 година и това при живи данни и специалните функции и то ъпнат уред, да лънча работи много добре с азиатци след 2009 г направо радва. Те производителите обещават много ама никога това което го обещават не работи на 100% и това оригинални интерфейси мулти диагностични скенери,Да за репликите е валидна приказката (за толкова паре толкова музика)но не винагиrockton написа:-Имам колега който си продаде Кармана, и взе Лънча и след два три месеца съжали че се е разделил с карманскана.
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
Под реплика карманскана ли имаш в предвид? Щот Ланча си е само ОРИГИНАЛЕН китайски.
Кармаскана е оригинал ,лънча е с преправена жълта глава да работи с другото софт съответно на китайското е менте не мож ги стигна жълтите
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
Вътрешно жълтите и червените са еднакви - или по точно бяха, защото червените са спрени от производство и това ги чака и жълтите. Жълтата беше ограничено софтуерно за не професионални цели. Преработката се състои в премахване на ограниченията. Иначе и жълтата е само оригинална - не се ли отключи от официалния сайт на ланч си е обикновен скраб.
Има вариант да не се отключи и да си работи с PRO 3 , при мен е така.
Това инфо,че ще ги спират от къде идва?Аз не им вярвам на Китайците!ivanovbg написа:Вътрешно жълтите и червените са еднакви - или по точно бяха, защото червените са спрени от производство и това ги чака и жълтите.
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш!
0887 91 78 79
0887 91 78 79
иванов ги наблюдава да каже
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
Пробвай да поръчаш идиаг за андроид и ще видиш - out of stock!
http://www.x431store.com/wholesale/x431 ... droid.html
http://www.x431store.com/wholesale/x431 ... droid.html