Здравейте.
От известно време имам проблеми с въпросния скенер.Пускам го да сканира и ми изписва следния надпис
Взех от колега 16 пиновия ОБД кабел и го смених но не е от него.Проблема не е постоянен,но взе да зачестява.
Някой имал ли е такъв проблем?Къде ще ме посъветвате да го изпратя за евентуален ремонт.
Благодаря.
Не е важно да решиш 100 задачи по един и същ начин, важно е да решиш 1 задача по 100 различни начина!
Мултиплессора на 540 не прави проблем, това беше проблем при 520, възможните проблеми са два кабела на 540 имам предвит за самата OBD букса при използване на рено, форд и опел се повреждат самите пинове, погледни буксата от предната страна дали всички пинове са с еднаква дължина, имам в предвит всички без 4 и 5, някой от пиновете потъват на вътре и не контактуват добре, просто ги издърпваш с тънки клещи, отваряш буксата и запълваш задната страна с фокси пол, но не за метал, за пластмаса. другото за софта са го написали колегите къртиш всичко с програма за пълно изтриване на регистрите иначе някои остават и пак може да имаш проблем. Давам телефон за връзка понеже докато пиша се сещам за трети, но е труден за писане 0888 307 191