UltraScan P1 -Hanatech

- скенери<br>
- осцилоскопи<br>
- газоанализатори<br>
- мултиметри<br>
- други
Post Reply
kiki
КОЛЕГА

UltraScan P1 -Hanatech

Post by kiki »

http://www.obd2-bg.com/Ultrascan/index.html
Гледам че цената на която тук се предлага е доста приемлива.Моля ако някой има опит и може да даде отзиви, нека пише.Интересува ме най-вече като алтернатива на карман, въпреки че изглежда покритието на уреда откъм европейски марки е по-добро от на кармана.И ъпдейта е за две години безплатен :roll:
DEC SUPERSCAN II

ремонт и проверка на стенд Г.Н.П. Bosch VP44 / 30.
0888794435
Кирил Тодоров
waseko
КОЛЕГА

Re: UltraScan P1 -Hanatech

Post by waseko »

На тази цена малко не съмнява да е произведен от Hanatech.Поздрави
mitko
КОЛЕГА

Post by mitko »

Това е копие на Аутобос V26 (има модел с всички тия функций с 4 канален осцилоскоп и мултимер) софта е същия и буксите са същие . Незнам как е като работа ,но и аз мисля че е Чайник . :lol:

regards
ditex
КОЛЕГА

Post by ditex »

mitko wrote:Това е копие на Аутобос V26 (има модел с всички тия функций с 4 канален осцилоскоп и мултимер) софта е същия и буксите са същие . Незнам как е като работа ,но и аз мисля че е Чайник . :lol:

regards
Не си прав, българин на делкарации не вярва затова най-лесно това се разбира с едно писмо към http://www.hanatech.net/
Но за цената наистина сте прави, това е промоционална и аз в момента не мога да кажа за колко време, не крия за колко време а просто не знам. :P Не е чайник а цял бойлер.
??-!!
sonic
КОЛЕГА

Post by sonic »

За тия пари май предлага отлични възможности. А и Дитекс е доста утвърден дистрибутор и производител.
Но нека все пак някой с опит с тази джаджа да каже накратко плюсовете и минусите.
presko79
КОЛЕГА

Post by presko79 »

sonic wrote:За тия пари май предлага отлични възможности. А и Дитекс е доста утвърден дистрибутор и производител.
Но нека все пак някой с опит с тази джаджа да каже накратко плюсовете и минусите.
Мои колега взе такова,Останах с добри впечатления,бая работи може
Бензина е за измиване на дизелови части.
ditex
КОЛЕГА

Post by ditex »

Сега е включена и YESKEY функцията. Използва се същия скенер, ако потребителя му желае може да направи надстройка на възможностите му не само като диагностичен апарат а и като специализирано устройство което работи с имобилайзерите на много марки коли.
Opel, Peugeot/Citroen, Renault, VAG (IMMO1, IMMO2), VOLVO, с почти всички азиатски и с Chrysler
??-!!
ipanchev

Post by ipanchev »

Търся всякакакви отзиви за това устройство.Темата е доста стара и сякаш няма много хора които го ползват.Интересува ме как е поддръжката му за азиатски автомобили и също така осцилоскопните му функции(като мотор тестер) дали са приложими на практика дали дисплея е достатъчно голям.Всяка информация би ми била ценна тъй като обмислям закупуването му като допълнение към другия ми универсален скенер дек суперскан от който съм доволен за марките които поддържа но липсват доста.
Post Reply