regards
Здравейте колеги.vankopestera wrote:Здравейте и от мен. Заинтригува ме информацията относно Actia Passthru и приложението му с други софтуери. Съгласен съм, че да се купи с тази цел не е оправдано, но аз го имам и ще ми е интересно да се пробвам да го подкарам с дилърски софтуери. Ако има и други мераклии - собственици може да напраивм специална тема и да я пълним с информация по въпроса.
Колега, ако ще взимаш актиа гледай непременно да е оригинално VCI.Клонингите дават проблеми, изписва че не намира номер на VCI и трябва префлашване и почват мъките.Аз си взех чисто нова оригинална и съм много доволен.За френските и VW е почти на дилърско ниво.Освен това комуникира много бързо, връзката и четенето стават за секунди.batsvilen wrote:Здравейте колеги.vankopestera wrote:Здравейте и от мен. Заинтригува ме информацията относно Actia Passthru и приложението му с други софтуери. Съгласен съм, че да се купи с тази цел не е оправдано, но аз го имам и ще ми е интересно да се пробвам да го подкарам с дилърски софтуери. Ако има и други мераклии - собственици може да напраивм специална тема и да я пълним с информация по въпроса.
Колега би ли казал на каква цена и от къде си го взе Actia Passthru XS Access ,че гледам вече на няколко места се предлага но не пишат цени. Колегата waseko беше дал ориентировъчни 800еуро от ефичип ,а у нас 3200лв. Ако може и колегат kiki да се включи че скоро си го е взел от франция. Аз по принцип взимам тестери по марки + един универсален но ако актиата е на добра цена може да се замисля, имам колега и приятел в софия който работи с актиа и е много доволен не е като на дилърско ниво но за някопи марки бил доста добре иначе за цената на която са го купили не е актуална тъй като е преди доста време.
Да, по-скоро това са решения за определен софт да работи с този интерфейс..vankopestera wrote:Към Колегата VagCom - ние дето си имаме Актии може ли да закупим само софтуер за дилърските, с които работи?
За решенията ще варира цената ...batsvilen wrote:Kъм колегата vagcom каква е вашата цена (ако трябва и на лични) просто информативно, иначе ми е много интересно как се държи дилърския софт на бмв мерцедеса и пса с адаптера и всички възможности на софта ли са налични.