Не ми помагаш..... спама ти е излишен. Сарказма ти е глупавbayov wrote:Най бързо ще стане като адаптираш дебитомера и ще се отключи борд компютъра , така ще почнат да светкат дневните светлини и като изброиш броя на миганията ще можеш да вкараш пина в темпомата чрез много презицен реглаж на ГНП-то .milennyc wrote:mitko wrote:Ваг тахото няма да искара пина . Сам трябва да си го извадиш от имото .
regardsИ за кво си купих кабела тогава
. Дай идея как да го извадя тогава.... тогава тва опел имо за къф х.... Иначе имам codigos2 файл. Там има една база с данни.....
Опел Астра 1.6, 16V няма транспондер
Re: Опел Астра 1.6, 16V няма транспондер
Автодиагностика DIS , Отключване на Борд комютър, активиране на дневни светлини, . Продажба и адаптиране/пре програмиране на Дебитомери. Ремонт на ел. блока на ГНП(VP30, VP37 и VP44, ТДС, VE помпи) и реглаж и зацепване на помпи. Темпомат.0887771559
Да по принцип употребяват сърказаъм . Не ми е ясно защо не го пратш при ключар щом не ти е известно как да го направиш . Аз примерно мога да го направя за 10 мин . но от колегялна гледна тояка го пращам на колегата ключар . А той ми праща други и така нещата се вързвът . Защо се мъчете да хванете Сом като мрежата е за каракуда .
regards
PS: Ако имаш желание казах ти прочети TMS и ще ти дам пина програмирай си ключа.
regards
PS: Ако имаш желание казах ти прочети TMS и ще ти дам пина програмирай си ключа.
Въпроса не е само за това дали да го пратя на ключр. Никой не се е родил научен. Идва клиент с определен проблем и ако не мога да се преборя питам колеги. Аз така и направих колега от този форум много ми помогна. Предложи ми чипа безплатно...... евалла на такива хора. Сега вече е избор на клиентката. Без имо, с чип обучен от мен или нов ключ
Автодиагностика DIS , Отключване на Борд комютър, активиране на дневни светлини, . Продажба и адаптиране/пре програмиране на Дебитомери. Ремонт на ел. блока на ГНП(VP30, VP37 и VP44, ТДС, VE помпи) и реглаж и зацепване на помпи. Темпомат.0887771559
Ясно въпроса е решен . заключвам темата!
regards
regards