Ами просто не си го изтеглил от линковете дето съм пуснал или си забравил да затриеш въпросната папка създадена от ялови линкове При мен работи на четири компа от около два месеца без проблем
rangel1 wrote:Ами просто не си го изтеглил от линковете дето съм пуснал или си забравил да затриеш въпросната папка създадена от ялови линкове При мен работи на четири компа от около два месеца без проблем
Изтеглих я от торента който е дал колегата ивайлорадоев.
Мислех че той е качил твоите файлове на едно място за по удобно,но явно съм сгрешил.
Почвам да свалям отново
Не е важно да решиш 100 задачи по един и същ начин, важно е да решиш 1 задача по 100 различни начина!
Плашите се че са 25 парчета а се свалят само за половин час а докато намеря тоя линк ми отне две седмици и нещо да тегля боклуци и да ги хвърлям Но ентусиазма е без граници и не е ограничен
oт 10 кладенеца вода,но успях да я подкарам .Като вляза в информация за лиценза и ми изписва 127 дни ,при вас така ли е ? Иначе 3 пъти генерирах site key & code .... И при мен в комфорт електроникс няма схеми
Честито вече има и последна версия че даже при някой работи комфорта и готеното е че пак гука на български и лиценз 381дена От русите(тоя път са на ниво) Успех.
От ру тракер естествено но има доста тънкости с тоя вивид така че внимавайте и мислете Иначе всичко си работи перфектно повярвайте ми щом за 5минути му правя крак на български а нищо не разбирам от компютри Значи и най големия малоумник би го подкарал
За архива GetSideCode иска парола с тази rutracker.org не става ако знаете коя е моля споделете за да мога да го отворя.
Благодаря.И вобще има ли смисъл да опитвам и нека някой ако я е подкарал с ръководството на този Олег да сподели става ли или да свалям последната версия 10.2 докато ощe не е късно и там не е станала кашата.
Поздрави.