Колеги,почнах да боря едно Венто което доиде уж след ремонт от прехвьрлил ремьк.
Проверих му центровката ,направена беше както трябва.Колата няма мощност и работи исключително твьрдо.На диагностика записва постоянна грешка 00550.
Искания аванс е около 2 градуса а динамичния 17,6 без промяна в оборотния диапазон.
Двоумясе за засядащ разпрьсквач на обер дюзата или заседнал авансатор в ГНП.
А и други идеи биха били полезни.
Дюзата електрически е изправна сьщо и ел.авансатора отзад на ротора,които явно работи защото при подаване плавно и отнемане на газта променя от 3 до кьм 45 %,което мисля е в норма.
Венто 1Z ,1.9 тди.
Венто 1Z ,1.9 тди.
Бензина е за измиване на дизелови части.
Re: Венто 1Z ,1.9 тди.
Tая грешка колега на мен ми я дава когато е зле центровката виж TDI тиминга на вага ако успееш да влезеш.Аз понякога успявам но не е ясно защо на някой няма проблем а други 
Гаранция не е добре центровката.

Гаранция не е добре центровката.
Пропуснах да напиша,колелото е добре ,няма луфт.KLESHTITE wrote:виж колелото на коляновия вал
Центровката наистина не е добре,това ме накара да ровя в агренажа.А в |ТДИ тиминга няма да се види нищо с 17,6 гр. Ама вьпроса е защо не мьрда тоя аванс,заяло е нещо ,и утре ще разглобя помпата да видя кое как вьтре
виж си центровката с индикатор да не е паднала шпонката на ГНПто нали е след ремонт
прост човек и силен вятър нищо не ги спира
Мда ,туи вече е добра идея .Нали е превьртяла ремьк,може там да скьсала шпонка.KLESHTITE wrote:виж си центровката с индикатор да не е паднала шпонката на ГНПто нали е след ремонт
Утре ще пиша ,благодаря ти
Заял авансаторен патрон.Разглобих ,почистих и раздвижих.Коша отново е на улицата.Тежко на тоя дето го купи,че е нововнос
Благодаря на колегите за участието

Благодаря на колегите за участието