Дневни светлини

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
Post Reply
geoschew

Дневни светлини

Post by geoschew »

Аз съм електронен специалист с 35 годишен опит и реших и направих много добре работещ модул с евтини и недефицитни елементи без процесор и програмиране.Продавам модула направен и тестван за 30 лв. със схема и описание за монтаж. Възможностите на модула са следните: плавно запалване,регулиране силата на светене от 5 - 95 %,следене на зареждащото напрежение на алтернарора и включването му след като то достигне 13.3 волта,при незапален неработещ двигател модула е изключен. Ще публикувам и схемата му ако има интерес от Вас колеги... Връзка с мен при интерес на тел: 0892 455 432 или на имейла ми - sigelektronik@abv.bg .
Модула се изключва автоматично при включване на светлините /габаритите/.
rangel1
КОЛЕГА

Re: Дневни светлини

Post by rangel1 »

Евала колега точно това ми трябваше.Имам голям интерес към схемата ,защото аман от процесорни и времезадаващи устройства.
ivanovbg
КОЛЕГА

Post by ivanovbg »

Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
ipivan
КОЛЕГА

Post by ipivan »

А този модул с "+" ли управлява късите или с маса?
Вчера монтирах един такъв модул собствено производство на RAV4-2000год.Оказа се че на късите има постоянен "+" и управлението е с маса,а на габаритите е обратно. :lol:
Абе "Китайска" му работа!
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш!
0887 91 78 79
rangel1
КОЛЕГА

Post by rangel1 »

Благодаря колега иванов тия ком рейли ми изпиха мозъка та нямам време да ровя за нищо друго дано поне ги подкарам.
ivanovbg
КОЛЕГА

Post by ivanovbg »

rangel1 wrote:Благодаря колега иванов тия ком рейли ми изпиха мозъка та нямам време да ровя за нищо друго дано поне ги подкарам.
До момента поне 100 тина коли съм направил така. Като почне да зарежда и пали фаровете, а включиш ли габарита гаснат. Диода е да не връща захранване към алтернатора когато не е на контакт и си запалил габарита. ДРЛ си е отвсякъде и е съобразено напълно с закона.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Post Reply