Аз съм електронен специалист с 35 годишен опит и реших и направих много добре работещ модул с евтини и недефицитни елементи без процесор и програмиране.Продавам модула направен и тестван за 30 лв. със схема и описание за монтаж. Възможностите на модула са следните: плавно запалване,регулиране силата на светене от 5 - 95 %,следене на зареждащото напрежение на алтернарора и включването му след като то достигне 13.3 волта,при незапален неработещ двигател модула е изключен. Ще публикувам и схемата му ако има интерес от Вас колеги... Връзка с мен при интерес на тел: 0892 455 432 или на имейла ми - sigelektronik@abv.bg .
Модула се изключва автоматично при включване на светлините /габаритите/.
Дневни светлини
Re: Дневни светлини
Евала колега точно това ми трябваше.Имам голям интерес към схемата ,защото аман от процесорни и времезадаващи устройства.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
А този модул с "+" ли управлява късите или с маса?
Вчера монтирах един такъв модул собствено производство на RAV4-2000год.Оказа се че на късите има постоянен "+" и управлението е с маса,а на габаритите е обратно.
Абе "Китайска" му работа!
Вчера монтирах един такъв модул собствено производство на RAV4-2000год.Оказа се че на късите има постоянен "+" и управлението е с маса,а на габаритите е обратно.

Абе "Китайска" му работа!
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш!
0887 91 78 79
0887 91 78 79
Благодаря колега иванов тия ком рейли ми изпиха мозъка та нямам време да ровя за нищо друго дано поне ги подкарам.
До момента поне 100 тина коли съм направил така. Като почне да зарежда и пали фаровете, а включиш ли габарита гаснат. Диода е да не връща захранване към алтернатора когато не е на контакт и си запалил габарита. ДРЛ си е отвсякъде и е съобразено напълно с закона.rangel1 wrote:Благодаря колега иванов тия ком рейли ми изпиха мозъка та нямам време да ровя за нищо друго дано поне ги подкарам.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67