пежо 406 2.0 хди пренадува
пежо 406 2.0 хди пренадува
не намирам темата някои беше писал нещо по въпроса управлява клапана но пренадува разтоварва като пусне вакуум реглаж няма не съм мерил колко е вакуума мисля да раздалеча клапана от турбото да видя ефекта сменил съм мапа няма разлика
прост човек и силен вятър нищо не ги спира
Re: пежо 406 2.0 хди пренадува
Колега слагай малко точки и запетайки. Дори колегата Рудони се понаучи. Трудно е за разбиране.
По въпроса ти, ако съм го отгатнал- най вероятно геометрията заяжда или клапана дето управлява турбото е заминал щом има управление до него.
По въпроса ти, ако съм го отгатнал- най вероятно геометрията заяжда или клапана дето управлява турбото е заминал щом има управление до него.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
турбото не е с геометрия а клапана работи и разтоварва но пак пренадува няма от къде да го регулирам
прост човек и силен вятър нищо не ги спира
да не изтича вакуум от пукнат маркуч някъде? и да не му стига? или разтоварващия да заяжда и да няма пълен ход?
Доколкото си спомням, в оня случай бяха разменени вакумите на два съседни клапана.
TuningMaster 
0887 704 900

0887 704 900
Да няма запушване в катализатора?