Сещаш се и ти, нали?

Ееее, почна вече на едро да говориш... Смятам да приключа конверсейшъна.lnd1 wrote:Точно така Сър ...омаслители ...пълни щуротии.... "Ги" пък горките и с кан и с супер кан да са пак са щуротии!Тази пък измама... с тия тримове какво е чудо просто .... е екстра !Просто се чудя защо пък нито едни холанци не се връзват по обд и канове ...май са по прости от жабчовците и руснаците от полша ,а да не говорим за нашите БГ та и китайчетата !
Би ли бил така добър, -Прати тея списъци на мене, аз и без това си водя статистика макар и да не се занимавам с монтаж на газови а и нямам намерение да правя това! Имам достаъчно друга работа по отстраняване на дефекти.... в това число и от газipivan wrote:Аз на моите клиенти омаслители не предлагам.Когато клиента заяви че иска омаслител,монтирам.
Като иска човека да си даде парите,защо да му троша хатъра.
Имам няколко списъка на проблемни автомобили за газ.(на които не обръщам внимание)Ако някой проявява интерес мога да му ги събера в един архив и да му ги пратя.
-Точно така си е, "това което един човек не може - друг човек го постига с лекота"Markony wrote:Това, че определен инженер е вдигнал ръце не значи ,че друг не е извъртял 50-100к километра на газ.
Добре.Markony wrote:Благодаря за вниманието,намерих човек,нека модератора да закрие темата ,че няма нищо техническо в нея.