.

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
Rossinda
КОЛЕГА

Re: .

Post by Rossinda »

В крайна сметка, Колега, бързахме, колата да стане снощи, защото клиентът е с малко дете , което кара на детска градина всеки ден , но въпреки всичко днес отидоха с такси, в момента колата е закрепена до положение да не вдига само 80 км както до вчера, а доста повече, :lol: :lol: , клиентът ще си вози детето цяла седмица на градина и в петък вечер ще я докара отново за почивните дни, щото Тошко работи 15 г денонощно без почивен ден според желанията и кефовете на клиентите си(въпрос на личен избор).Купихме имот преди години извън града , построихме сервиз и останахме да живеем там(сега си плащаме за това , че живеем в сервиза :lol: :lol: :lol: :lol: , или за това, че сервизът е в Къщи :lol: :lol: :lol: )..
"ПАЗИ БОЖЕ - СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА"-народна мъдрост
Най-добре се смее този, който се смее последен!
Изводът: Колкото и да съм добър(???)Жалко е , че съм забравил откъде съм тръгнал!
Rossinda
КОЛЕГА

Post by Rossinda »

bobolin4o wrote:Много добре написано колежке, (казвам го с уважение, а не с насмешка!), личи си, че интелигентен човек имаме насреща.
Сега, повече от всякога, бих желал да се обозначиш на съответното място. Така всеки ще знае с кого разговаря.
Въпрос на принципи е... много е лесно да си чеше пръстите човек, когато е анонимен, друго си е, когато е ясно кой-кой е.
Поздрави от Велико-то Търново!
Благодаря, много БОБОЛИНЧО, трогната съм от Правилната Ви Оценка, за Скромната ми Особа :oops: :oops: :oops: . Ако сте Чели Внимателно, само за Нас с ТОШКО тук не можете да кажете че сме анонимни, не крих името си , нито неговото , не се срамуваме все още от имената си, и да не чува Дяволът все още ги носим с чест и достойнство, Тошко е ИМЕ в нашият град, ако сте обърнал внимание имаше СТРАНИЧЕН ВЪПРОС от Колега , който попита - от Габрово ли сме? Да, родом сме от там, но откак построхме сервизът сме от с. Поповци, това пише и в личните ни карти. Лично на Вас , поздрави и от НАС, аз също прочитайки ви днес коментара си направих правилно заключение за Вас! :Ч
Изводът: Колкото и да съм добър(???)Жалко е , че съм забравил откъде съм тръгнал!
presko79
КОЛЕГА

Post by presko79 »

Rossinda wrote:
bobolin4o wrote:Много добре написано колежке, (казвам го с уважение, а не с насмешка!), личи си, че интелигентен човек имаме насреща.
Сега, повече от всякога, бих желал да се обозначиш на съответното място. Така всеки ще знае с кого разговаря.
Въпрос на принципи е... много е лесно да си чеше пръстите човек, когато е анонимен, друго си е, когато е ясно кой-кой е.
Поздрави от Велико-то Търново!
Благодаря, много БОБОЛИНЧО, трогната съм от Правилната Ви Оценка, за Скромната ми Особа :oops: :oops: :oops: . Ако сте Чели Внимателно, само за Нас с ТОШКО тук не можете да кажете че сме анонимни, не крих името си , нито неговото , не се срамуваме все още от имената си, и да не чува Дяволът все още ги носим с чест и достойнство, Тошко е ИМЕ в нашият град, ако сте обърнал внимание имаше СТРАНИЧЕН ВЪПРОС от Колега , който попита - от Габрово ли сме? Да, родом сме от там, но откак построхме сервизът сме от с. Поповци, това пише и в личните ни карти. Лично на Вас , поздрави и от НАС, аз също прочитайки ви днес коментара си направих правилно заключение за Вас! :Ч
Mога само да добавя,че във форума има място ,където пише телефоните ,името и заниманието на чиляка ,наврял се тук ,под някои си НИКНЕЙМ.
За в бъдеще ,ако се наложи такава операция ,свързана с ГНП ,били с електронно или хидравлично управление аз съм насреща.Имам и необходимата диагностика.Защо е трябвало да се блъска човека цяла нощ ,просто трябваше да потърсите помощ .
Бензина е за измиване на дизелови части.
rangel1
КОЛЕГА

Post by rangel1 »

Само не разбрах колеги що се бъзикате с другарката Роси,вместо да се възхитие че се опитва да помогне на недоучилата си половинка :roll: И аз съм кът тошко и жената ме храни цяла година та може и аз лев да изкарам някой ден (ама като ме мързи да работя)та се чудя Роси колко ли ще издържите на бастуните и мързелите с мойта :roll:
Rossinda
КОЛЕГА

Post by Rossinda »

Още веднъж Благодарим,
ще попълня профила, но не това беше най-важното вчера, а иначе като Гост, аз ли
чно чета форума повече от година и доста полезни неща съм отсяла от плявата...
Нали затова се обърнах за помощ и съвет, вчера, малко трябваше за да не се губи ценно време, ако очаквах , че ще получа такова отношение, вЕрвайте ми, не бих писала, мислех, че сме Колеги и ХОРА!!
Rossinda
КОЛЕГА

Post by Rossinda »

rangel1 wrote:Само не разбрах колеги що се бъзикате с другарката Роси,вместо да се възхитие че се опитва да помогне на недоучилата си половинка :roll: И аз съм кът тошко и жената ме храни цяла година та може и аз лев да изкарам някой ден (ама като ме мързи да работя)та се чудя Роси колко ли ще издържите на бастуните и мързелите с мойта :roll:
-
Другарю,
ще Ви замоля , за в Бъдеще се въздържайте, от Генерални Оценки за Тошко, мен плюйте, но не Ви прави Чест без реално да го познавате и да му знаете качествата и възможностите да се изказвате по негов адрес! Не мога да Ви го забраня, просто Ви Моля! Вярно че тук в НЕТА всеки се мисли за Единствен и Най-велик, и че всичко му е позволено, просто не ВИ ПРАВИ ЧЕСТ!!
Rossinda
КОЛЕГА

Post by Rossinda »

в ИНТЕРЕС на истината другарю Рангел,това , което Вие написахте , съвпадаше на 100% с Тошковото мнение , не случайно написах че колата е Комби и само Вие Видяхте ТОВА. Приемете нашето Уважение!
bobolin4o
КОЛЕГА

Post by bobolin4o »

Rossinda wrote:в ИНТЕРЕС на истината другарю Рангел,това , което Вие написахте , съвпадаше на 100% с Тошковото мнение , не случайно написах че колата е Комби и само Вие Видяхте ТОВА. Приемете нашето Уважение!
Това си беше бъзик от страна на Баш Майстора... :lol:
TuningMaster Image
0887 704 900
Rossinda
КОЛЕГА

Post by Rossinda »

:lol:
bobolin4o wrote:
Rossinda wrote:в ИНТЕРЕС на истината другарю Рангел,това , което Вие написахте , съвпадаше на 100% с Тошковото мнение , не случайно написах че колата е Комби и само Вие Видяхте ТОВА. Приемете нашето Уважение!
Това си беше бъзик от страна на Баш Майстора... :lol:

:lol: :lol:
В интерес на Истината , никой не се постара да разбере истината и какво точно се случва, а всички започнаха да се Гаврят с Чухчата, никой не се постара да разбере, как при всичко направено точно и както трябва, при всичко видимо, което е проверено- има проблем, вярно , ако имаше времето да разглабяв всичко по детайли щеше да открие липсващите и съкратени тръби и разклонения за вакума ..... :lol:
Last edited by Rossinda on Mon Jan 14, 2013 7:54 pm, edited 1 time in total.
ipivan
КОЛЕГА

Post by ipivan »

Искам да напомня,че след като колата заработи нормално,добрият тон изисква да се напише в темата къде е бил проблема! :idea:
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш!
0887 91 78 79
Rossinda
КОЛЕГА

Post by Rossinda »

Господине,
не пиша Колега, щото в същност аз съм Женичката на Колега,
ако върнете назад и прочетете написаното от мен от късният след обяд ще видите че съм посочила къде в същност се оказа проблемът, и че малцина от вас, а дали и изобщо някой щеше да му хрумне такава причина за него.Ако имате желание върнете назад в темата и прочетете!
ivanovbg
КОЛЕГА

Post by ivanovbg »

Вече: КОЛЕЖКЕ Роси, сравнението с чукча беше по повод на твоя коментар че Тошко не искал да се научи да пише. Иначе вица е този:
Донесъл чукчата свой роман в една редакция. Редакторът го прочел и му казва:
- Разберете, слабо е. Трябва да четете класика. Чели ли сте Достоевски, Толстой, Тургенев?
- Не! Чукча писател, не читател.

Та в края на краищата тук си имаме и приемен изпит, така да се каже. Сама си си виновна че не си си попълнила профила и затова си получи заслуженото.

А ето още един виц за чукча по повод жените:
Чукчата е в Москва със семейството си. По някое време си губи жената. Отива при един милиционер и му казва:
- Другарю милиционер, загубих си жената. Давай да ходим да я търсим.
- Дай описание.
- Какво е това "описание"?
- Ами ето, за пример ще ти дам описание на моята жена. Висока, стройна руса, със сини очи, големи гърди, дълги крака…
Чукчата се замисля дълбоко и вика:
- Знаеш ли какво, я по-добре да ходим да търсим твоята жена!

От тук:http://www.vicmania.com/?cat=1040&paged=2
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
ivanovbg
КОЛЕГА

Post by ivanovbg »

Та колежке погледни ми първия пост. Още тогава ти дадох правилната насока. Всеки технически грамотен знае че налягане и вакум се мери с манометър. И ако бяхте премерили щяхте веднага да разберете къде е проблема.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Rossinda
КОЛЕГА

Post by Rossinda »

Колега ivanovbg, обичам Хубавите вицове,
самата аз знам много такива... :oops:
ivanovbg
КОЛЕГА

Post by ivanovbg »

И си попълни адрес, телефон тук- http://www.kolegi.info/viewtopic.php?f= ... 3&start=45 - всички ни има.

Случва се да ми се обади някой клиент закъсал в провинцията. Поглеждам, звънкам ти, свързвам ви и хем ти доволна, хем и моя клиент. А може и аз да закъсам наблизо и ..., та ... :P
Post Reply