цялото отяждане не го схванах за какво е
и според мен проблема едва ли е еку, ама нямам по добра идея и си трая
отрязването на диагностиката и извеждане на друга такава независимо дали е ефикасно или не ми се вижда варварско, ако колата отиде в друг сервиз ще има тежки благословий
в крайна сметка който плаща поръчва музиката, jeep имат оторизиран сервиз в бг, нарича се "балкан стар", предлагат оригинални резервни части и сервиз по правилата на производителя. клиента избира къде да си поправя колата
аутоком чете и трие "грешки" не по-зле от всички други тестери при 90% от автомобилите, за повече - повече
все още не съм виждал тестер който да умее да смени счупени сервомоторчета на парното през диагностичната букса, за да не свалям таблото, така че издигането в култ на разни апаратури ми тъпее
всеки може да си оборудва сервиза/гаража както прецени

а доколкото схващам целта на форума е да си помагаме
много е лесно да ругаеш че тоя който е правил колата преди теб е егати тъпака, ама като видиш една дрънкаща незатегната гайка и осъзнаеш че никой не е пипал колата след теб, разбираш че и ти си егати тъпака, точно същия като онзи когото напсува вчера
на когото не му се е случвало, явно е сбъркал мястото, трябва да си пусне регистрацията за одобрение от админ във форума на богоподобните