Като не намерят отговор тук , гугъл и в следващият форум.
Винаги има какво още да се научи и никога не се знае от кой новобранец в бранша ще се научи

И какво ще научиш от някои новобранец ? Как се ремонтират комън рейл инжектори ли ?emzo wrote:Докато в един момент остане затворена група от 10-20ма души.
Като не намерят отговор тук , гугъл и в следващият форум.
Винаги има какво още да се научи и никога не се знае от кой новобранец в бранша ще се научи
1 (ЕДИН) и то маи неуспешноralderon wrote:А ти колко комън рейл инжектора си отремонтирал, чесно...?
Ееее... май се поунесе вече колега...Едно време зада се добереш до сервиз и специалист в него се записваше ,бутаха се рушвети ,а сега? Оставям на Вас отговорът! Да се защитим колеги!Избутват ни в ъгъла разни младоци работещи на принципа проба - грешка!И като ни изкопират ?Става китайска работа! Оригиналът става менте! Аман от ментета!Искам да съм аз! Оригинал!
И аз си мислех същото, в смисъл кой точно гласува. За повече от един глас - не може, такъв е принципът на отчитане.venelek wrote:Аз гласувах с "ДА" защото такова ми е вътрешното убеждение.Но си мисля ,че по-важно е не колко потребители ще гласуват,а кои.Имам предвид че в анкетата може да участват много потребители с по две-три мнения.Това ще омаловажи гласа на колеги регистрирани преди много време,вземали дейно участие в много от темите и допринесли за развитието на форума като цяло.
При мен миналата година май беше,дойде един господин от това Евро да ми прави оферти.Казва ми правя ти толкова процента отстъпка.Аз му викам не ми говори за проценти,кажи кое на колко ми го даваш в левове.Той пак в проценти ми говори и така и не се разбрахме и от тях не пазарувам.rudoni wrote: За пример давам Евро07(не е реклама) които минаха и си инсталираха такива файлове.