К11 1.3 N-CVT Не сменя предавки

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
Post Reply
boghidar77

К11 1.3 N-CVT Не сменя предавки

Post by boghidar77 »

Здравейте.Става въпрос за Микра к11 CVT 1.3 98г.До последно преди 2-3 месеца автомобила си вървеше не е имало никакви проблеми с скоростите.Последните месеци стоеше без да се кара,беше и с свален акумулатор.Преди ден реших да я запаля и поразходя,запали нормално по таблото нищо не свети нито лампа за скоростната кутия нито чек превключва нормално на всички положения.По време на движение не иска да сменя предавките(те не са и предавки точно)вдига си оборотите и само се тормози и нищо.Някакви идеи какво може да е станало а така хубаво си вървеше колицата,колата е на 86 000км. маслото на скоростите не е сменяно не вярвам и предишния собственик да го е сменял вижда се чисто.И при студен и загрял мотор все е така.Мен ме съмнява,че като е стояла толкова време без ток и нещо е станало от това.Тази скоростна кутия има ли някакво обучение,адаптация ?Ако има някой запознат с този тип кутии или се сблъсквал с подобен проблем,моля да сподели идея какво може да се е объркало.Предварително ви благодаря.Поздрави. П.П. не е четена за грешки евентуално в понеделник ще я карам.
KLESHTITE
КОЛЕГА

Re: К11 1.3 N-CVT Не сменя предавки

Post by KLESHTITE »

CVT няма как да сменя предавки защото няма
прост човек и силен вятър нищо не ги спира
boghidar77

Re: К11 1.3 N-CVT Не сменя предавки

Post by boghidar77 »

KLESHTITE wrote:CVT няма как да сменя предавки защото няма
Писал съм,че не са предавки.
Post Reply