Реших да си ъпдейтна софта на стардиагнозата.Свързах се с колега от форума и той ми препоръча трети човек,който може да ми свърши работа.След няколко телефонни разговора,компютъра(настолен) пътуваше към въпросното лице.Инсталираният софт обаче нещо не харесва мултиплексора.По думи на инсталатора,проблема е в кабела RS232 to RS485.Мултиплексора и компа с негов кабел работели,а с моя не.
Обаче се питам: Как същия мултиплексор и кабел работят на досегашния ми IBM T23 ?
Върна ми стардиагнозата и аз продължавам да си работя със стария софт и АйБиЕм-чето без никакви главоболия.
Мултиплексора е купуван от Троян и последния ъпдейт който ми направи Светльо е от 2011.Тъй като обаче при диагностики на коли,понякога ми даваше грешки,реших дане му се доверявам пак и да пробвам на друго място.Да обаче по голяма греда.
Някой има ли идея за какво става на въпрос и как мога да оправя нещата сам,че ми писна от пишман хакери.
Ето снимки на грешката .

В кутийката на RS232-RS485 няма нищо

Ако някой знае опроводяването на RS232 към RS485 моля да сподели,че да си прозвъня кабела.
Предварително ви Благодаря.