Сега, ако някой знае читав специалист от Добрич, нека да даде координатите му на Ахил Войвода.
При мен всеки втори клиент май казва,че е нещо дребно.Точната диагностика е 90% от ремонта.А тази работа по интернет или по телефона не става май!?ahileus wrote: Сигурен съм че е нещо дребно и просто ми трябва насока...
Еми не ги познавам хората, за съжаление, пък Стоян чак сега е написал нещо за себе си...presko79 wrote:Е как бе Бобо ,Стоян е от Добрич ,лично го познавам и пич на пичовете.Ако иска и с Илко Иванов майстора на БМВ-та ще го свържа ,тои бара и периферния .
И аз клоня натам. Сдобих се с оригинален комплект уплътнения за въпросния клапан и през почивните дни ще се потрудя над него, да видя дали ще има някакъв резултат. Ако не - намерих и хубава морга в Добрич с няколко C класи и с наличен клапан, който могат да ми дадат за проба.gtg1973 wrote:90% клапан за регулирато на наляганета на рейката
Благодаря за съвета!Todio wrote:Моят съвет е да свалиш цялата рейка и внимателно да я почистиш, да почистиш и клапана, нови уплътнения и проба.