е то аз си я карам

но цялата кола е един мои експеримент... и исках да знам от какво може да записва тази грешка защото като написах няма симптоми при каране по скоро имах впретвид, не че няма тя има какви ли не понеже колата е модифицирана от мен

но поне си мисля, че проблема не е в тази грешка ... ама може и да греша, сеатчето е с хибридно турбо, компресорната му част е от бмв 530 с втори челен интеркулер от фабия рс, зададено и е искано налягане 2,85 абсолитно или 1,85 искани стойности на дебйтомера са 850 при всякакви обороти (това с цел да не отваря агр) ама си мисля, че това е един от проблемите защото колата по някога върви зверски друг път само ръмжи и нищо (при 2рия случай се чува и силно свистене от турбото) вапреки втория кулер, лятото съм виждал температура на входящия въздух 105 градуса

сега като е студено времето колата като не е влязла в работна темп прекъсва много после се оправя, горивото е увеличено с 85% над стандартното... ама ме изумява има гориво (чак пуши на неизгоряла нафта) турбото прави пикове над 2 и слиза на 1.8 и колата не върви

когато реши тя само тогава тръгва .... дали грешката ми не е в постоянно зададените искани стойности за въздух ? Грешката която изписва е само тази....
Много ще съм благодарен ако някой ми подаде жокер, защото вече половин година се боря с тази кола