а извинявам се ако те засегнах явно си на преклонна възраст защото аз съм на 39 как с тая пенсия ходиш по почивки бе маи ме послъгваш нещо

кажи само двутактов четититактов двигател за кои процесите

веднага ги пиша след като ми отговориш когато ламбда е равна на 0 сместа как се нарича

с тея глупости са ми пълнили главата 4 г в вилхелм пик и 5 в меи ама пак не претендирам че знам за разлика от теб

може да ми изброиш 7те вида инжекциони по бош в развитие

или типовете ваздушни възглавници нали всичко това и е в спецялноста

ае чети и в нета да видим какво ще намериш - НИЩО или знаеш или не опиши идеалния горивен процес (това се прави с няколко цифри) иделаната форма на горивна камера може да ми обясниш и за дебитомерите как се изменят с времето ? ет ти наи тапия въпрос дето и въпреки жигулите трябва да си наясно, как точно работи диференцяла (цяла дипломна работа съм писал на тва) бас ловя, че на половината вапроси нямаш отговор

забавен си, разликата от по младите и по старите е в количеството налична информация и ти тръгна да си го мериш с мен по нанагорното

може би можеш да си го мериш заради по голямата практика но не го доказваш ...
прочети въпросите ми от двата поста и може да поиташ за това което не знаеш а аз няма да те упркна но за разлика от мен дето питам на теб комплексите и криворазбраното достойнство ти пречи да се развиеш а човек се учи докато е жив
Краси е прав, че незнам кво съм направил с софтуера ма е защото искам да се науча, знам кжо трябва да стане ма незнам как да го направя ама и вие незнаете в което няма нищо лошо ма с това отношение е се едно един луд коментира друг луд колко е луд