Проблема в този е, че няма сигнал към газовия инжектор на 2 цилиндър. Клиента не желае подмяната на
ECU-то с друга марка или вид , държи ако може да бъде от същия модел.
Дай ми някакви координати , телефони на вносители , дистрибутори или каквото и да е.ipivan wrote:Доколкото зная това вече не се произвежда,само втора ръка ако намериш.Същия производител сега предлага BluePower,ама дали ще стане на кабелажа......божа работа!
Предполагам че може, но трябва да го направи човек който разбира от тези работи, а и не зная дали клиента ще се съгласи .mafiota wrote:не може ли да се ремонтира този блок?
Да чете бензиновите времена, дори има и газови на всички но сигнал на 2 цилиндър няма . Почистел съм клемите на компа за да избегнем лоша връзка. Единствено ме довежда до мисълта да има студена спойка от вътрешната страна на клемореда и затова да няма сигнал на този кабел. Сега се сещам че клиента спомена че в началото при възникване на проблема колата се е оправяла от време на време и работела безпроблемно, но в течение на времето проблема се е установил трайно и не се е случвало да се оправи от само себе си ( дефакто да се появи сигнала ).ivanovbg wrote:А чете ли бензиновите времена на 4-тирите цилиндъра? Премери ли съпротивлението на този инжектор?