PSA VIN to PIN

- диагностичен<br>
- информационен<br>
- други
mirix
КОЛЕГА

Re: PSA VIN to PIN

Post by mirix »

По рано отиваш в ситроен вземат ти някакви кинти и ги даваха. Сега дочух че се ослушват и уж някакъ ремонт да си платиш за който е нужен ПИН да го теглели от сървъра
gencho5
КОЛЕГА

Post by gencho5 »

Това, че вече не се намира пин за едно 'благодаря' мисля, че трябва да ви радва. Така ще бъдат отсяти ключари и всички, които не могат да си служат с поялник. :D
nikinik7503

Post by nikinik7503 »

Като бивш служител в Пежо ще Ви кажа че такъв софт няма.Има сервисбокс.Там може вин то пин срещу абонамент
към 1000 евра на месец към франсетата.(като че ли пари не са видели). ICC не може да смята по вин при PSA а само по дъмп.Имам приятел който има пълната версия и не става по вин.А иначе разумна сметачка е тази на www.codecard.lt
но не знам дали ще има ъпдейт за напред.
gergesevlievo
КОЛЕГА

Post by gergesevlievo »

Потвърждавам казаното от Ники . Аз все-още съм служител в Пежо . Достъпът до конфеденциалните кодове доста го усложниха и затова безразборното им раздаване намаля . Накратко заключиха с парола всяко искане от сървара , а паролата се получава на пощата на шефа . Т.е. нужни са поне двама за ваденето на един код . Аз имам достъп до кодовете ( шефа няма ) , а щефа има достъп до пощата си ( аз нямам ) ....... :D
Post Reply