https://mega.nz/#!9ZYVCL6I!Lx1e10BCyVmD ... FeQd6TBoAc
Ето лог от днес.
Мотора отзад е с 4 пина, 2 са захранване (има си го) и два управляващи, които са вързани към помпата за вода и когато се пръска отпред или отзад двата пина имат различен поляритет, чистачката не се пуска, обаче когато и двата са маса се задейства. днес отрязах единия и го вързах към другия от страна на чистачката и сега като си чисти предното стъкло му пуска и задната
В централ електрик модула на живи данни просто не се изпълнява командата. направих кодировка за автоматично пускане на reverse gear, но не помага. В активации имам активация на помпата за задна пръскалка, но ми изписва, че не е инсталирана, огледах в лонг кодинга за кодировка на задна пръскаллка и чистачка, но vcds 11.11.3 го няма, не знам за по-новата версия 15.7...
Всичко описано от Todio съм го направил, две ключета са, както съм обяснил в по-горните постове, които работят синхронно, всички живи данни си показват адекватно на отворен и затворен заден капак. Има грешка за капачка на резервоара, но тя едва ли влияе
Минами през акъла да няма достатъчно течност за чистачките и затова да прави мизерия, че при волвата като спадне под 4 литра, не пръска на фаровете

и затова напълних до горе, но уви...
Та странна тая работа, живи данни ок, без грешки, а централ електрик модула не приема командите от или просто нещо не го кефят и не ги изпълнява към задната чистачка...