Mercedes EDC16 Swirl-Flaps off
Mercedes EDC16 Swirl-Flaps off
Здравейте колеги, дали има някой желание да сподели файл от Мерцедес EDC16 с деактивирани вихрови клапи. Голяма тайна ми се вижда в света на тунинг -форумите.
Re: Mercedes EDC16 Swirl-Flaps off
Не е тайна, а си е платено.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Значи все пак е тайнаivanovbg wrote:Не е тайна, а си е платено.

... горе долу ама не точно ...
https://www.facebook.com/fapremove.bg
http://www.fapremove.com
ALL FULL WORKED manual solutions - FAP DPF OFF, Adblue SCR OFF, EGR OFF, TVA OFF, Swirl OFF, O2 Lambda OFF, Speed limiter OFF, DTC OFF and etc
TEXA NAVIGATOR TXTs Car, Truck, Agri Diagnose
ALL FULL WORKED manual solutions - FAP DPF OFF, Adblue SCR OFF, EGR OFF, TVA OFF, Swirl OFF, O2 Lambda OFF, Speed limiter OFF, DTC OFF and etc
steich wrote:... горе долу ама не точно ...

Ами какво да ти кажа... видях файла, мисля че си на прав път, но мисля че е грешен.
Мога да ти дам само един съвет... търси хората на лични, когато става дума за такива работи.
Все пак за някои това е работата, с която си вадят хляба и не е редно да се прави публично достояние как се правят тия работи.
После ми влизат в сервиза и ме питат защо им искам еди си колко пари за нещо, което го пишело в "интернет"...
Мога да ти дам само един съвет... търси хората на лични, когато става дума за такива работи.
Все пак за някои това е работата, с която си вадят хляба и не е редно да се прави публично достояние как се правят тия работи.
После ми влизат в сервиза и ме питат защо им искам еди си колко пари за нещо, което го пишело в "интернет"...
TuningMaster 
0887 704 900

0887 704 900
-
- КОЛЕГА
Колега stasi, наистина това не е нещо което трябва да се обсъжда пред публика - прав е bobolin4o. А на мен ако ми дойде клиент дето си е намерил файл от някъде си, просто ще му го налея, залея, и така нататък без да мисля какво ще последва - естествено след като си заплати. А след това ако не запали Д-ъто да му е яко и джоба да му е дълбок.
Никой не казва нищо, защото повече от 50% от юзърите в тези форуми не могат да ти кажат .. изобщо не знаят за какво става въпрос. Други 20-30% ползват разни автоматични програми и спадат към по-горната група. Останалите които знаят за какво става въпрос или с това си изкарват хляба, и / или всяка информация която получават си я закупуват легално и реално на доста висока цена ... затова или те оставят да се бориш сам на принципа "опит-грешка" или могат да помогнат срещу определено заплащане ... но пък всеки иска "качествена работа " for free ... което много рядко или почти не се среща. Ако ти лично инвестираш пари в програми, дамос-и, пакове, загубено време след това за получаване на нужното решение ... сигурен съм че ще гледаш по друг начин на въпроса. Затова по-лесно и евтино е да платиш някой да свърши работата както трябва, в противен случай ... дерзай.
https://www.facebook.com/fapremove.bg
Добре колеги съгласен съм вас че това не трябва да е публично но аз поисках решение което може да ми бъде дадено с парола щях да си го гледам само аз. Както и да е получих решението от приятел. Направил съм 7-8 мерцедеса EDC15C6 с деактивирани вихрови клапи и като казвам направил това включва и физическото им отстраняване горе долу 6 часа работа а файла го правя за 5 минути. Трябва ли да си обеля ръцете и да свърша мръсната работа и след това да пращам човека за софтуерно деактивиране при друг или да си купя файл което е същото. Аз не правя файлове с цел да изкарвам пари , просто когато вкарам кола в гаража желанието ми е да приключа с нея самостоятелно, а за нещо което е ново за мен и не зная как става си плащам файла. Хубавото е че темата се оживи включиха се хора които разбират, благодаря на всички 

Това мислене малко ми звучи като на "да си останем само приятели". Или влизаш в секса с пълна сила или си плащаш за услугата. Неможе всеки да прави всичко. И дамоси да си купиш, и техника да имаш все пак трябва и да знаеш какво да изключиш и как за да не повлияешеш на работата на нещо в съседство. Това е свързано със теория. А тя не се дават ей така.
Chip Tuning, DPF/FAP/Adblue/EGR/Inlet Swirl Flap/SAI/Lambda/DTC's remove/ MAHA LPS3000 2WD Chassis Dynamometer
O.E.Motorsport - tuning & innovation
O.E.Motorsport - tuning & innovation
Критикувате ме че съм пуснал темата, разбрах няма безплатен обяд и между другото ( Неможе всеки да прави всичко) в България в много случай се налагаoem wrote:Това мислене малко ми звучи като на "да си останем само приятели". Или влизаш в секса с пълна сила или си плащаш за услугата. Неможе всеки да прави всичко. И дамоси да си купиш, и техника да имаш все пак трябва и да знаеш какво да изключиш и как за да не повлияешеш на работата на нещо в съседство. Това е свързано със теория. А тя не се дават ей така.
Не говорим за безплатен обяд,а за егоизъм. Какъв е проблема да платиш на колега 100лева да махне клапите от файла, а ти след като го налееш да вземеш 200? Отделно ще си вземеш и за физическото им отстраняване. Цените са примерни. Ти искаш всичко за тебе, а другите само да ти казват кое как да направиш. Е за мен не е правилно.
'
'
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Колега , останал съм с впечатлението че работите с файлове и сега искам да попитам каква дейност извършвате в сервиза , седите зад монитора и цял ден правите файлове или се включвате и в ремонтна дейност , ако работите и двете това егоизъм ли е от ваша страна . Да предположим че ви пристига мерцедес с проблем блокирали клапи и изгоряло моторче цената на което е над 500лв вие предлагате на клиента отстраняване на клапите и софтуерно деактивиране , тук разделяме работата на две пращате механик да сваля колектора а вие отивате на лаптопа да оправите файла . Не знам за това питам как се работи във вашият сервизivanovbg wrote:Не говорим за безплатен обяд,а за егоизъм. Какъв е проблема да платиш на колега 100лева да махне клапите от файла, а ти след като го налееш да вземеш 200? Отделно ще си вземеш и за физическото им отстраняване. Цените са примерни. Ти искаш всичко за тебе, а другите само да ти казват кое как да направиш. Е за мен не е правилно.
'
УЖАС
НЕ БЯХ ВЛИЗАЛ ВЪВ ФОРУМА С ГОДИНИ НО ТАЗИ ТЕМА НАПРАВО МЕ РАЗБИ.
КЪМ КОЛЕГАТА <stasi> ДА МАХАМ СОФТУЕРНО КЛАПИ НО СИ ИМАМ МЕХАНИЦИ В СЕРВИЗА ДА ГИ МАХНАТ ХАРДУЕРНО НА ЗАПЛАТА ДЕТО ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ЖИВЕЯТ ОТ ЗАПЛАТАТА ИМ И ДА ПО ЦЯЛ ДЕН СТОЯ ПРЕД КОМПЮТЪРА И ПРАВА ФАЙЛОВЕ ЗАЩОТО КОГАТО ЗАПОЧНЕШ ДА ГО УЧИШ ТОВА И ДА КУПУВАШ ПРОГРАМКИ И КУТИЙКИ ЗА МНОГО ПАРИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ. НЕ Е ВЪПРОСЪТ ЗА ДВЕ КЛАПИЧКИ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО. ИЗВИНЯВАЙ АКО СЪМ ТЕ ЗАСЕГНАЛ НО ПРОСТО ПЕНКЕЛЕРСКАТА ПРОФЕСИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ МНОГО ДРАЗНЕЩА И ЗА ТОВА МНОГО КЛИЕНТИ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ КАЗВАТ <АМА АЗ ПЛАТИХ НА МАЙСТОРА ХХХ И СЕГА ПАК Е ТАКА> ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО СЛЕДВА..
ОТ МЕН КЪСМЕТ
КЪМ КОЛЕГАТА <stasi> ДА МАХАМ СОФТУЕРНО КЛАПИ НО СИ ИМАМ МЕХАНИЦИ В СЕРВИЗА ДА ГИ МАХНАТ ХАРДУЕРНО НА ЗАПЛАТА ДЕТО ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ЖИВЕЯТ ОТ ЗАПЛАТАТА ИМ И ДА ПО ЦЯЛ ДЕН СТОЯ ПРЕД КОМПЮТЪРА И ПРАВА ФАЙЛОВЕ ЗАЩОТО КОГАТО ЗАПОЧНЕШ ДА ГО УЧИШ ТОВА И ДА КУПУВАШ ПРОГРАМКИ И КУТИЙКИ ЗА МНОГО ПАРИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ. НЕ Е ВЪПРОСЪТ ЗА ДВЕ КЛАПИЧКИ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО. ИЗВИНЯВАЙ АКО СЪМ ТЕ ЗАСЕГНАЛ НО ПРОСТО ПЕНКЕЛЕРСКАТА ПРОФЕСИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ МНОГО ДРАЗНЕЩА И ЗА ТОВА МНОГО КЛИЕНТИ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ КАЗВАТ <АМА АЗ ПЛАТИХ НА МАЙСТОРА ХХХ И СЕГА ПАК Е ТАКА> ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО СЛЕДВА..
ОТ МЕН КЪСМЕТ
Никога не карай по-бързо от колкото може да лети твоят ангел пазител
http://delservice.bg/
http://delservice.bg/
Не се засягам колега , аз работя сам и механика и диагностика и софтуери както и много други колеги от форума предполагам . Постоянно се оборудвам имам пет лаптопа ,програматори диагностики и май ми стана мания да ги събирамdelio wrote: Fri Apr 05, 2019 6:40 am УЖАС
ОТ МЕН КЪСМЕТ