Това е първият ми пост тук, макар че чета форума от доста време и едва днес се престраших да задам някой от милионите въпроси който имам. Надявам се ако съм сгрешил с нещо или съм объркал раздела, да не бъда антемосан за това. Та нека минем направо към въпроса, понеже сега се опитвам да навляза в материята на автомобилните електроники и реших да закупя малко техника като за старт в това начинание: Делл Д630. универсална (макар че универсални диагностики няма) Wurth WOW , имам и едно собствено пройзводство К-Л адаптер Виза Унискан и сега чакам да ми пристигне и Launch X-431 EasyDiag (на който ще налея софтуер от Про3) за да може на първо време да прочета по някоя грешка и да ме насочи към даденият проблем. Вие как мислите, за първо време ще успея ли да се справя с тези апаратури или това е недостатъчно, ако не стига то какво още мога да закупя като допълнение, в разумни граници като цена защото при прохождащ "майстор" докато ме разберат хората няма да имам възможност за нещо по качествено. Тук съм се насочил най-вече към японските автомобили и БМВ и мисля че с Лаунч-а е най-добрият избор за сега.

П.С. Търся и книгите Автомобилни Датчици и Автомобилни запалителни системи, ако на някой му се намират на български език бих бил много благодарен да ми ги пусне на пощата flippy89.it@gmail.com или всякакви други четива относно диагностика, иммо, премахване на ФАП/ДПФ и чип тунинг (за да се образоваме малко) Благодаря предварително