Съществен пропуск от моя страна че забравих да спомена за метана.Леглата на клапаните ремонтират ли се или се сменя глава?
Нерешим проблем с мисфайър на A4 B7 2.0I 20V-РЕШЕН
Re: Нерешим проблем с мисфайър на A4 B7 2.0I 20V
Каза и отсече.......
Съществен пропуск от моя страна че забравих да спомена за метана.Леглата на клапаните ремонтират ли се или се сменя глава?
Кой е верния отговор?carfan wrote:Повече италианка с газ няма да си купя.Нека ми е урок това
Ами те Италианците са и сложили газ и:
1.Колата е стояла само в гараж след това.
2.Колата е издухана от каране на бензин.
3.Колата е издухана от каране на газ.
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш!
0887 91 78 79
0887 91 78 79
Верния отговор е:
4.Оправям си я колкото ми струва и и скъсвам каретата от каране.Колата други проблеми няма!!!
4.Оправям си я колкото ми струва и и скъсвам каретата от каране.Колата други проблеми няма!!!
Точно! и винаги на 1-ви цилиндър?.. досега над 10-тина случая, все с този цилиндър!bobolin4o wrote:е... метан... залагам на изпускателен клапан на 1-ви цилиндър...
По-точно легло в главата!
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
На този мотор ли колега? ALT е кода
Незнам да ли проблема е решен ,но ако не е няма да е лошо да се замери и налягането на бензиновата помпа в резервоара,а колкото за газовата инсталация имахме подобен проблем при една рс6 от италия накрая изхвърлихме всичко от газовата инсталация
Леле как грабна отговора от устата ми! Проблем в механиката ни вкарва във всякакви електронни проблеми с тези кодочетци! Вече минах на диагностика на чиста механика и ако е от електрониката продължавам там! Е, ако е в моите възможности!
С нами Бог!
0886 224486
0886 224486
Решено-Изпускателен клапан на първи цилиндър
Re: Нерешим проблем с мисфайър на A4 B7 2.0I 20V-РЕШЕН
Забелязал съм ,при мен вече 5-6 случая със 20-се клапановите мотори, винаги скапват клапани на Първи цилиндър. Каква е тази закономерност не знам но съм нямал случай на друг цилиндър! Ако някой може да обясни "научно" , че аз нямам обяснение 
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459