-През мен минават много мазди, не ми се е налагало до сега на двойка да активирам круиз? То такава "калинка" въобще имали с фабрично вграден круиз?? Какво имаш в предвид под "четене" на дюзи?? С какъв прибор тестваш-четеш? За Маздите най добре работи ETAS VCM II.
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
има фабричен круиз, на дизел и на бензин сащо чета я със ВоВ на вюрт , дали не греша,дюзи да ги видя коя как работи времена и т.н.
благодаря предварително
ilkohristov wrote: Sat Nov 25, 2017 12:37 pm
FORscan дали работи със сноопер на вюрт или не
Не.Работи с ELM327.
Аз вчера се борих с една Мазда 2,2009г.,1.5,бензин.Докато се свързвах програмата ме питаше дали има круиз или не.В случая нямаше.
На пръв поглед ми хареса колата,докато не видях че няма стрелка за температура.
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш! 0887 91 78 79
аз имам едно елмче блутоот китайче е дано тръгне с андроид, ще видим, моята е 2012 1.6дизел , ще се опитвам да подкарам круиза щото има и кабелно дърво и всичко ...
Жокер за тези които не им се чете - програмата за Уин може да работи и с блутуут ЕЛМ-ове, стига лаптопа да има. Има голяма вероятност да не заработи с евтин ЕЛМ!
И така, доидоха елмовете и си четат само hs на маздата ми намерих as built редактор от мазда, за сажаление при моята мазда липсват адреси и ли са различни, та сега търся верния редактор или инфо за тази мазда2 1.6д 2012