В руският форум писах преди да си оправя направеното

На практика пак казвам, колата не е спирала да работи на газ с настройките които бяха качени преди това в компютъра й, просто нямах комуникация с него.
Незнам какво наскачахте повечето....трябва ли да ви показвам скринове от настройки правени в два големи сервиза, единият от които официален водещ се на Ловато? Трябва ли да споменавам, че в единият от тези след смяна на изпарител решиха да пипат по коефициентите без да махнат капачето на ОБД буксата? Трябва ли да припомням на колегата Ipivan пак от руската тема, по рано тази година как ми се обясняваше да меря компресия, да търся проблеми по електрическата част, пък то се оказа нещо съвсем елементарно.....разликата между пишещите тук за мен е само опита който конкретният никнейм има, желанието за помощ и кабела за 30-3000 български лева

Незнам какво се намеси и китайският флашер конкретно с италианското Ловато

По проблема:
Колата е 1.4 t-jet преди 2010. Нищо особенно.
Това след като мине, варианта да качиш нова конфигурация е в един ini файл да зададеш въпросният път към файла (lc4, lcs). НЕ качва друг firmware. Тук е моят грешката тъй като предположих, че някакси това е станало.
Във въпросното ini, трябва да се махне инфото за производителя на автомобила и производителя на газовото оборуване, защото дава една грешка за невъзможност за запис.
И преди да ме нахраните отново

да попитам, колко от сервизите занимаващи се с газови уредби, разполагат с широколентова сонда, и колко ваши колеги знаете да ползват такава за настройки?
Не ме разбирайте погрешно, вие с това се прехранвате на мен ми е хоби. Ще "счупя" компютър който струва 60лева втора ръка....е и

Това е,
смятам, че стана ясно защо сам си "чупя" колата
Хубав ден на всички