Здравейте, знаещи и можещи! Ровейки се в Интернет, попаднах на тази тема. Зарадвах се, но и се чудя дали някой от вас ще ми обърне внимание, защото хем съм нов във форума, хем не съм колега?!... Радиолюбител май не се зачита за колегиалност... Както и да е, ще си напиша болката, пък вие ако прецените, помогнете ми! Ще ви бъда благодарен за жеста и вниманието към мен!
Приятел ми подари радиокасетофон
Blaupunkt Dusseldorf SQR 49. Стар модел е, под лицевия панел има подвижна дръжка за изваждане на радиото от леглото му, но марката Блаупункт се е доказала във времето и много ми се иска да го пусна да работи! Ако заработи и ми хареса звукът, чувствителността му и надеждната му работа, ще махна радиото което в момента е в колата ми и ще сложа това! Да, но в момента не мога, защото то е с код, който не знам... Ще ви помоля за помощ, пък вие както решите! При мен на практика се получава оная приказка - "от вратата за краката"!!! Знам, че не сте ми длъжни, но тая някаква надежда ако можете да ми напишете какъв е кода на това чудо!
Серииният му номер е -
BP8490X1713692
Виждам, че от много време никой не е писал тук... Все пак, надеждата умира последна, нали?!
Благодаря предварително на отзовалите се!!!