АБСОЛЮТНО съм съгласен, че ако е датчика на хол или на коляновия вал НЯМА как да струва само 50лв.
Бях проверил връзките и на двата датчика. Махна ЕКУ-то, проверих и неговия куплунг, даже като го махнах и леко усуках платката пак направи същия номер. Мога да кажа, че целия съм го презапоил. Обаче явно проблема е бил на друго място.
Мисля си, че явно е от срещаните проблеми, и ако пак ми дойде друга със същия проблем, отново може и само да си загубя времето

Митко, благодаря за мнението. Много е възможно и тук да е бил съшия проблем, но до колкото си спомням, когато колата беше в гаража я оглеждах за нещо подобно, но не сум забелязал. Все пак може да е окъсявал сщия кабел, но на по-скрито място. За радост и съжаление тази кола повече няма да я видя , а и не искам. Но поне ако по някаква случайност пристигне ще я огледам пак за нещо подобно.
И все пак едно не мога да проумея:
Колата е запалена, разкачам датчика на к. вал от буксата, колата изгасва моментално, оставям го разкачен, почвам пак да въртя на стартер - умишено, чета за грешки и НЯМА открита грешка. Ха сега де ?!?!?!
Поздрави.