астра исузу -подгрев

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
Post Reply
presko79
КОЛЕГА

астра исузу -подгрев

Post by presko79 »

колеги имам едно хлопелче астра с исузо мотора 93 год.колата доиде че не може сутрин да пали.виждам че предпазителя (60)А в кутията на левия купол е изгорял сменям-комтакт-гори,и така няколко пьти ,вьпроса ми е в атомобила в нишата до предна дясна седалка има модул за управление на подгева(според тем.на двг подгрява различно време) и две еднакви релета,като еднотое за за свещите а другото храни баластно сьпротивление в смукателния колектор с измеран инпеданс 1.3 ома.клема 87 на двете релета е свьрзана оригинално след баласта в една точка следва предпазителя и от него на свещите.кьде може да е причината .2-те релета работят откачах баласта пак гори,кьсо кьм маса няма.насочил сьм се кьм баластното сьпротивление имате ли представа какьв импеданс е то ?благодаря предварително
Бензина е за измиване на дизелови части.
konzola

Re: астра исузу -подгрев

Post by konzola »

проблем с изолацията на кабелите :)
presko79
КОЛЕГА

Re: астра исузу -подгрев

Post by presko79 »

значи много тьпа работа излезе,свещите са на обща шина .проверявам всяка една по отделно работи както рябва като сложа шината на 4 цилиндцр при навита гаика явно изолатора се помества и дава на кьсо.смених свеща и краи,ама ми стопи нервите при положение че 3-4 пьти ги проверих че и прьснах цялата инсталация ма колата ,ама като мие толкоз акьла :lol:
Бензина е за измиване на дизелови части.
Post Reply