Пежо партнер 2005.г. смяна BSI
Пежо партнер 2005.г. смяна BSI
Здравейте,колеги на това пежо му беше наводнено и в патина цялото BSI не работят чистачките и фаровете . Купил сам ново BSI . Прочитам конфигоразията от старото табло вкарвам ги на новото като избера VIN код ми дава дава да напиша новия но смятам че след това ще ми иска и пин код а аз го нямам и от старото табло да го взема или ще ми позволи да вкарам нов . И вобще ако някой го е правил нека каже стъпките може и на Л.С. ще сам задалжен .
Re: Пежо партнер 2005.г. смяна BSI
Зов за помощ , ситоацията е : сложих новото табло влизам в лърнинг и стартирам обочението вавеждам VIN НАТИСКАМ ЕНТЕР и ми иска акцес код . Преди няколко дена се мъчих да променя конфигорациято на ц5 и лексията ми искаше пак акцес код един приятел ми го даде и всичко стана . Според мен тук ситоацията е същата ако някой може да помогне ще съм много благодарен готов сам и да си купя кода ако някой го има да каже цена без претиснения на зор сам .
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
Дефакто сега с новия BSI всичко би трябвало да ти работи с изключение на работата на мотора ?
Кажи модела на BSI и евентуално снимки
Кажи модела на BSI и евентуално снимки
КТМ is the BEST fuck the rest !
Да така е благодаря за заинтересованоста утре ще направя снимка и ще я пусна
помисли ли за вариант за спиране на ИММО-то в компа !!
масово се използват magnetmareli твоя какъв е ?
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
Е на това сега му казвам супер профешанъл!!! И като наспем всички имотa после какво правим? Почваме обратно да сменяме шарнири ,биалетки и носачиdent написа:помисли ли за вариант за спиране на ИММО-то в компа !!
regards
-
- КОЛЕГА
- Обратна връзка:
dent написа:помисли ли за вариант за спиране на ИММО-то в компа !!
И за мен това е глупаво решение при положение ,че има доста други възможности за правилно отремонтирване на автомобила !
КТМ is the BEST fuck the rest !
-
- КОЛЕГА
Диагностичното оборудване е инструмент, както пияното е инструмент...
Всеки идиот може да си купи инструмента, но само талантливите могат да се научат да свирят на него.
Всеки идиот може да си купи инструмента, но само талантливите могат да се научат да свирят на него.
Проблема е решен . Проблема беше от непознаване на PP2000 след няколко дневно ровене и опити всичко се получи . Благодаря на всички отзовали се . Модератора може да закрие темата .