Благодаря, много БОБОЛИНЧО, трогната съм от Правилната Ви Оценка, за Скромната ми Особаbobolin4o wrote:Много добре написано колежке, (казвам го с уважение, а не с насмешка!), личи си, че интелигентен човек имаме насреща.
Сега, повече от всякога, бих желал да се обозначиш на съответното място. Така всеки ще знае с кого разговаря.
Въпрос на принципи е... много е лесно да си чеше пръстите човек, когато е анонимен, друго си е, когато е ясно кой-кой е.
Поздрави от Велико-то Търново!
Mога само да добавя,че във форума има място ,където пише телефоните ,името и заниманието на чиляка ,наврял се тук ,под някои си НИКНЕЙМ.Rossinda wrote:Благодаря, много БОБОЛИНЧО, трогната съм от Правилната Ви Оценка, за Скромната ми Особаbobolin4o wrote:Много добре написано колежке, (казвам го с уважение, а не с насмешка!), личи си, че интелигентен човек имаме насреща.
Сега, повече от всякога, бих желал да се обозначиш на съответното място. Така всеки ще знае с кого разговаря.
Въпрос на принципи е... много е лесно да си чеше пръстите човек, когато е анонимен, друго си е, когато е ясно кой-кой е.
Поздрави от Велико-то Търново!![]()
![]()
. Ако сте Чели Внимателно, само за Нас с ТОШКО тук не можете да кажете че сме анонимни, не крих името си , нито неговото , не се срамуваме все още от имената си, и да не чува Дяволът все още ги носим с чест и достойнство, Тошко е ИМЕ в нашият град, ако сте обърнал внимание имаше СТРАНИЧЕН ВЪПРОС от Колега , който попита - от Габрово ли сме? Да, родом сме от там, но откак построхме сервизът сме от с. Поповци, това пише и в личните ни карти. Лично на Вас , поздрави и от НАС, аз също прочитайки ви днес коментара си направих правилно заключение за Вас! :Ч
-rangel1 wrote:Само не разбрах колеги що се бъзикате с другарката Роси,вместо да се възхитие че се опитва да помогне на недоучилата си половинкаИ аз съм кът тошко и жената ме храни цяла година та може и аз лев да изкарам някой ден (ама като ме мързи да работя)та се чудя Роси колко ли ще издържите на бастуните и мързелите с мойта
Това си беше бъзик от страна на Баш Майстора...Rossinda wrote:в ИНТЕРЕС на истината другарю Рангел,това , което Вие написахте , съвпадаше на 100% с Тошковото мнение , не случайно написах че колата е Комби и само Вие Видяхте ТОВА. Приемете нашето Уважение!
bobolin4o wrote:Това си беше бъзик от страна на Баш Майстора...Rossinda wrote:в ИНТЕРЕС на истината другарю Рангел,това , което Вие написахте , съвпадаше на 100% с Тошковото мнение , не случайно написах че колата е Комби и само Вие Видяхте ТОВА. Приемете нашето Уважение!