Би ли споделил някой колега,начин за премахването му че аз като гледам ми идва на ум само големия чук
Golf3-1.9D не пали
Golf3-1.9D не пали
Мотора е 1Y 1996год с помпа бош.Искам да махна кодиращия клапан.
Би ли споделил някой колега,начин за премахването му че аз като гледам ми идва на ум само големия чук
Не е важно да решиш 100 задачи по един и същ начин, важно е да решиш 1 задача по 100 различни начина!
Re: Golf3-1.9D не пали
Виждал съм и рязани с флекс
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Доста сьм махнал такива.Няма нещо специфично,просто работи.Оригинално има 2 скьсани болта ,като разбелиш покраи тях с тьнко секаче ги отвии.Не са стегнати много,това зада запазиш оригиналния ел.вентил отдолу.
Бензина е за измиване на дизелови части.
Благодаря ,утре ще опеирам тогава.presko79 wrote:Доста сьм махнал такива.Няма нещо специфично,просто работи.Оригинално има 2 скьсани болта ,като разбелиш покраи тях с тьнко секаче ги отвии.Не са стегнати много,това зада запазиш оригиналния ел.вентил отдолу.
Не е важно да решиш 100 задачи по един и същ начин, важно е да решиш 1 задача по 100 различни начина!
Толкова ли е трудно да оправиш имото та се нуждаеш от мощност???
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Клапана беше заял.ivanovbg wrote:Толкова ли е трудно да оправиш имото та се нуждаеш от мощност???
Колата вече пали.Благодаря на отзовалите се