Как да махна стъклото на дневни светл.DRL Philips Daylight 5

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
Post Reply
stack

Как да махна стъклото на дневни светл.DRL Philips Daylight 5

Post by stack »

Колеги, единия от петте сввтодиода почна да свети много слабо, като че ли си заминава, та ми се иска да го ремонтирам. Само се чудя как да махна стъклото от алучимиевото тяло. Най-вероятно е лепено, защото никъде няма винтове.
С дизайнерско ножче пробвах да режа в процепа, но е доста трудно и засега без успех. Пробвах с нагряване със сешоар, но не се размеква изобщо.
rockton
КОЛЕГА

Re: Как да махна стъклото на дневни светл.DRL Philips Daylig

Post by rockton »

То че е лепено е ясно, зависи какво лепило е използвал китаеца :mrgreen: та с греене да не става дорде не се разтече пласмасата :mrgreen: Явно е по "технологията" еднодневка-купи нов(ако може пак от нашата фирма) :mrgreen: Режи смело тая гад съ "змийчето" демек ,микродрил-а сменяй и после лепи с кавото там подходящо ти се струва :lol:
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
stack

Re: Как да махна стъклото на дневни светл.DRL Philips Daylig

Post by stack »

Баш си е направено да не можеш да буташ вътре. Махнах стъклото (пластмасата :) ). Но рефлектора е залепен също, имам чувството, че всичко е потопено в смола. Няма махане това нещо. Ако е за разваляне, ще го разваля, ама мисля да го ползвам с 4 светодиода за сега.
Post Reply