имам едно парполини1 с диференциален мап беше пълно с масло от метана по маркучето от рейката за налягане и в сензора та сензора не показва ничево има ли шанс с мултицета да го замеря, има ли шанс да го намеря, и има ли шанс клиента да го свестявам като му кажа колко струва.....
Диагностичното оборудване е инструмент, както пияното е инструмент...
Всеки идиот може да си купи инструмента, но само талантливите могат да се научат да свирят на него.
Сега от BSM ще ме намразят че не съм им дал 50 лева, за глупавият датчик.
Всеки идиот може да си купи инструмента, но само талантливите могат да се научат да свирят на него.
аа боболинчо ще ти пиша 2 по електроника.... това в кръга на шегата..
още е много рано расъни се пийни едно кафенце и погледни схемата наново..
в крайна сметка го въстанових както е оригиналдъ че кутийката е много малка и не ми се завира разни простотии, което беше умна идея защото и така я затворих достатъчно трудно....
утре ще пиша дали работи
налягането тръгна, вакума не умляла работа...
Този датчик показва само диференциално налягане в програмата!
Сензора вътре е един.От едната страна на мембраната се подава налягане на газта,а от другата страна на мембраната се подава вакуум,затова изкарва само диференциално!
В първия пост си писал диференциален МАП...........
Не е срамно да не знаеш,срамно е да не учиш! 0887 91 78 79
да преди не даваше абсолютно нищо , сега дава налягане в рейката и диференциално налягане ама полето вакум е празно..