от около 2 месеца се сдобих с ултразвукова вана от Димов и комутатор от Адиа за чистене на дюзи. Намерих си и подходящ препарат Turbo Mystral, основа е и доста добре почиства не е и агресивен към кожата защото бъркам във ваната с ръце даже и като имам драскотинки и не щипе. Така, всичко добре естествено някой от редовните клиенти минаха по реда с чистенето на дюзи. При кой колата тръгнала при кой разхода паднал и т.н. все хубави неща, но всички се оплакваха че като са топли моторите и въртят доста докато запалят иначе студени палят на четвърт. Стана ми интересно и изчистих и на моята кола Вектра Б X18XE дюзи Сименс мисля. И стана добре дошъл в клуба! Сега като е топла върти около 7-8 сек. докато запали. Много кофти ефект се получава. Не пада горивото проверил съм не тече от О пръстените и не смучи въздух, и не мога да си обясня защо става така. Иначе като запали мотора е много спокоен на празен ход, колата си върви наема се никакви грижи, проблема е само с паленето. Давайте идеи че един редовен клиент ми каза че няма да препоръча на никой чистене на дюзи щото се прецаквало паленето.