Вчера набързо прегледах автомобила, -много зле , компира пише глупости, в живи данни големи аномалиии! Нямах време да "копая", ще ми я оставят в петък , та дотогава да се подготвя

-ГНП-то е Денсо, вероятно и компа ще е такъв ?!? -но в петък ще се разбере?? Двигателя доколкото знам е на Мазда(RF)-кулер,,,, но не съм на 100% сигурен.
-Колата е внесена в БГ със сериозен челен удар, около година е правена от някакъв АРАБИН !!-ужас

Около година и нещо се движи по пътищата в това жалко състояние понеже я кара ЖЕНА, но дори и тя е разбрала че нещо не е в ред тази кола.
-Забелязах че инсталацията в двиг.отсек е преправяна нещо има две -три релета(руски) висящи по сноповете слагани допълнително?? -климатика изключен ,липсва пистовия ремък и ролката към компресора.? за 10-тина минути това заделязах , но инсталацията е в отвратно състояние вследствие муджехидинската намеса

-Та ако някой има схема на компа с пиноут и инсталацията със датчици и актуратори,,,,- моля да я сподели с мен ако е възможно ,ще се отплатя с каквото мога.
Благодаря предварително
Поздрави и лек ден............