Сузуки Витара 2.0 ТДИ 1999 год.

Всичко което ви вълнува за автомобилите.
Post Reply
rockton
КОЛЕГА

Сузуки Витара 2.0 ТДИ 1999 год.

Post by rockton »

-Колеги нуждая се от електросхема на инсталация на двигателя и ЕКУ-то?
Вчера набързо прегледах автомобила, -много зле , компира пише глупости, в живи данни големи аномалиии! Нямах време да "копая", ще ми я оставят в петък , та дотогава да се подготвя :mrgreen:
-ГНП-то е Денсо, вероятно и компа ще е такъв ?!? -но в петък ще се разбере?? Двигателя доколкото знам е на Мазда(RF)-кулер,,,, но не съм на 100% сигурен.
-Колата е внесена в БГ със сериозен челен удар, около година е правена от някакъв АРАБИН !!-ужас :mrgreen:
Около година и нещо се движи по пътищата в това жалко състояние понеже я кара ЖЕНА, но дори и тя е разбрала че нещо не е в ред тази кола.
-Забелязах че инсталацията в двиг.отсек е преправяна нещо има две -три релета(руски) висящи по сноповете слагани допълнително?? -климатика изключен ,липсва пистовия ремък и ролката към компресора.? за 10-тина минути това заделязах , но инсталацията е в отвратно състояние вследствие муджехидинската намеса :mrgreen:
-Та ако някой има схема на компа с пиноут и инсталацията със датчици и актуратори,,,,- моля да я сподели с мен ако е възможно ,ще се отплатя с каквото мога.
Благодаря предварително
Поздрави и лек ден............
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
Tqnata83
КОЛЕГА

Re: Сузуки Витара 2.0 ТДИ 1999 год.

Post by Tqnata83 »

Според Ауто датата гранд витара е с двигател код RF Turbo , а витара е с двигател код RS но няма схеми :cry:
rockton
КОЛЕГА

Post by rockton »

Tqnata83 wrote:Според Ауто датата гранд витара е с двигател код RF Turbo , а витара е с двигател код RS но няма схеми :cry:
-Не само в глупавата Дата ,няма,!..- то за нея ясно ,или по точно на аутодатата въобще не и е ясно ко' става по азиатските возила! :lol: Няма и в уоркшопа и в толерансдатата се е свършило :lol:
Най лошото обаче е че от два дена копая из нета и НИЩО, и при блядовете -не хуят :oops:
-Явно ще се кара по старата изпитана метода ....по "фантазия"...... :lol:
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! тел: 089 6633459
ivanovbg
КОЛЕГА

Post by ivanovbg »

Опитай със стария и изпитан метод на Йовков - по жицата... :lol:
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
rockton
КОЛЕГА

Post by rockton »

-То ясно че ка'т я няма "бялата лястовичка"-(схемичка) ,...ше се маскирам на "Дядо Йоцо"...и по жицата , по жицата .. та дорде , нахуяря етую хуйню!!! :lol: :lol:
ivanovbg
КОЛЕГА

Post by ivanovbg »

Гледай, гледай, ама и пипай. Да не изпуснеш българката с тез рускини. :lol: :lol: :lol:
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Post Reply