Преди време бях попаднал на информация от тук че някои модели тойота имали проблеми с диагностичната букса и пускали високо напрежение на някой пин (ако не се лъжа - високо от бобината?) Някой чувал ли е за подобно нещо, понеже имам проблем с изгоряла диагностика след закачане на Авенсис и се опитвам да се насоча на някъде. Благодарско предварително на отзовалите се
Питане за Toyota
Питане за Toyota
Здравейте колеги.
Преди време бях попаднал на информация от тук че някои модели тойота имали проблеми с диагностичната букса и пускали високо напрежение на някой пин (ако не се лъжа - високо от бобината?) Някой чувал ли е за подобно нещо, понеже имам проблем с изгоряла диагностика след закачане на Авенсис и се опитвам да се насоча на някъде. Благодарско предварително на отзовалите се
Re: Питане за Toyota
Пин 9 на OBD буксата - сигнал обороти.
На новите е 0-12 волта, на старите 0-МНОГО (от клема 1 на бобината).
Много тестери са изгорени поради незнание...
За Тойота ползвам преходник мъжко-женско с несвързан пин 9.
Те така.
На новите е 0-12 волта, на старите 0-МНОГО (от клема 1 на бобината).
Много тестери са изгорени поради незнание...
За Тойота ползвам преходник мъжко-женско с несвързан пин 9.
Те така.
TuningMaster 
0887 704 900

0887 704 900
Ясно, както си и мислех. Благодаря ти много за отговора 
Е кажи поне кой е тестера дето мултиплексора търси майка си на тоя пин
Ако е кома няма се учудя той се много знае та си пати ,за АТС е изключено 
Вероятно лаунч 431 идиаг. Много са писали руснаците за този проблем.
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Точно айдиаг. Ама то и да търси и да не търси на този пин, като е свързан няма как. Мисля че мултиплекстора си е отишъл, неговият 9 крак отива точно в него.
Точно аутокома няма яд с тоя авенсис
Точно аутокома няма яд с тоя авенсис
Аутокома е защитен от пренапрежения. Идиага може да гръмне и ако ти презарежда автомобила но се оправя, пишат още руснаците. Не може ли да се смени или е вграден в процесора? Oт изидиаг не става ли мултиплексора?
Обновяване/ъпдейт на всички Launch- Х431, Easidiag, Idiag, Mdiag...имам още в наличност 0898 60 72 67
Отделен чип е. Въпросът е че все още опитвам да разделя двете платки. Има една рейка в единият край която няма отпояване... Както винаги, лънч ме изненадват с качество, доволен съм като цяло от уредите им.
А ти къде си чел за тях, че аз нищо не успях да открия...
А ти къде си чел за тях, че аз нищо не успях да открия...
Във всеки руски авто форум има теми за лаунча.