Просто си мисля, че и психиката на хората ще се промени, като си дал веднъж доста пари за една кола ще си склонен и да я поддържаш, защото на стара бричка какъв ремонт, като за същите пари си взимаш друга бръкма но в движение?
Според мен в София е вече факт и бавно но сигурно ще дойде и в по-малките градове.
KTS 500 PCMCI
Привет коеги виждам че доста сте написали
това е добре.Но едно мнение всепак 15 годинки се занимавам с ремонт и компютърна диагностика на автомобилии ще споделя че най важното за един сервиз е софтуера и базата данни не каква ти е машинката а можели човека дето я ползува да работи с нея!Мисля че това за диагностиката са неща спецялно за тези които знаят какво правят или са много всеотдаини на професията ни , на механици и диагностици
ето ви един саит с неща които плзувам .
Без тях никоганебих могал да работя нормално разгедаите ,прочетвте и преценете.
за ктс да върщши работа но по доба от него е визата -унискана
сръвнявалсам ги като оригинали купени от представителствата и работят мнго добре заразлика от тези кракнатите визи с атмела. а и още нещо адиа едобра за тези дето не четат английски или немски
успех
http://www.otctools.com/

Без тях никоганебих могал да работя нормално разгедаите ,прочетвте и преценете.
за ктс да върщши работа но по доба от него е визата -унискана
сръвнявалсам ги като оригинали купени от представителствата и работят мнго добре заразлика от тези кракнатите визи с атмела. а и още нещо адиа едобра за тези дето не четат английски или немски

http://www.otctools.com/
Ако си и изчерпал импулсите и ти е за продаване то кажи цена.hristo wrote:Визата беше с импулси-купуваш ключ и работиш.В интерес на истината като диагностична програма не беше лоша, стига да можеш да работиш бързо/импулсите текът/.Софтуера се зареждаше през интернет.За моя зла участ не мина и година и италианците казаха че променят тактиката-няма интернет,става сабонамент.Самоче абонамента изискваше нов интерфеис-които разбирасе трябваше да се купи на ново.Та това е.Цалата работа предполагам че е била готова още по време на покупката но никой ништо не каза тогава за което смятам че и търговеца има вина.
На сървара ще кача софта ако някой му върши работа -добре.
Иначе с "visa" осцилоскоп работя и в момента и съм доволен.
Vaklin wrote:Батка, абе силно ли ще те затрудни преди да си пускаш ценните мисли да ги минаваш през Word като натиснеш F7. Иначе, извинявай, ама са страшно трудно читаеми. И ако с този български твърдиш, че чаткаш английски и немски то евала ти бичим! Къде оставаме ние с гайдите ...?
да виждам че си най великия но моля не се нервираи!!!!!!!! ако това те притеснява за Ф7 ползваи го ти! относно инфото мнисля че си заслужава , мисля че аз има какво да науча от теб и ти от мен но маи съм те надценил!
http://www.ozenelektronik.com/index2.ph ... ng=english
Ето нещо изпробвано работи добре и никак не е скъпо но само не може да прави на по голямата част от RENAULT диагностика има модели дето вобще не ги чете
Виж сега колко по-красиво изглежда поста тиmedmax wrote:Vaklin wrote:Батка, абе силно ли ще те затрудни преди да си пускаш ценните мисли да ги минаваш през Word като натиснеш F7. Иначе, извинявай, ама са страшно трудно читаеми. И ако с този български твърдиш, че чаткаш английски и немски то евала ти бичим! Къде оставаме ние с гайдите ...?
да виждам че си най великия но моля не се нервираи!!!!!!!! ако това те притеснява за Ф7 ползваи го ти! относно инфото мнисля че си заслужава , мисля че аз има какво да науча от теб и ти от мен но маи съм те надценил!
http://www.ozenelektronik.com/index2.ph ... ng=english
Ето нещо изпробвано работи добре и никак не е скъпо но само не може да прави на по голямата част от RENAULT диагностика има модели дето вобще не ги чете

Нов фолдер модератора може да изтрие...не е проблем.
За Ваклин:Ако искаш може да купим от Росс-тех донгъла с кан протокола,но май е по-добре да из4акаме още малко,да пуснат и адаптера за БМВ...щото може да са в общ корпус и да бъде вси4ко в едно.Незнам само дали ще можем да го хакнем ...щото доста руснаци го имат а в нета още нищо няма за КАН.А пък много ми трябва ...ли4но на мен а и на теб предполагам....ве4е връщам 3 Туарега.........много боли:)
Предлагам Модератора да заклю4и тая тема,щото стана много дълга а и беше за КТС...
За Ваклин:Ако искаш може да купим от Росс-тех донгъла с кан протокола,но май е по-добре да из4акаме още малко,да пуснат и адаптера за БМВ...щото може да са в общ корпус и да бъде вси4ко в едно.Незнам само дали ще можем да го хакнем ...щото доста руснаци го имат а в нета още нищо няма за КАН.А пък много ми трябва ...ли4но на мен а и на теб предполагам....ве4е връщам 3 Туарега.........много боли:)
Предлагам Модератора да заклю4и тая тема,щото стана много дълга а и беше за КТС...